Роналдо се враћа у МЈ! Али, кад?

Повратак фудбалера Реала из Мадрида Кристијана Роналда у Манчестер Јунајтед све је извеснији, пренела је британска телевизија Скај.

Фудбал 16.09.2014 | 19:15
Роналдо се враћа у МЈ! Али, кад?

Угледни шпански новинар Гијем Балагуе казао је Скају да је Роналдо у последње време очигледно незадовољан и подсетио да финансијски услови трансфера не би требало да представљају проблем за Јунајтед.

„Роналдо је несрећан и то је и рекао. Мало после тога исправио се и казао како није баш тако мислио. У сваком случају, он није срећан јер су из клуба у претходних годину дана отишли Месут Озил, Ћаби Алонсо и Анхел ди Марија", објаснио је Балагуе.

Роналдо је у Реал из Јунајтеда стигао у лето 2009. године.

„Роналдо очигледно сматра да у Реалу веома добро ради свој посао, али се и сећа да је у Јунајтеду уживао скоро као да је мало дете. Он сања повратак у Јунајтед, а енглески клуб сада нема проблема са новцем", истакао је шпански новинар.

Он је додао да је још неизвесно када ће се тачно Роналдо вратити у енглеског гиганта.

„То пре свега зависи од њега. Сигурно се неће десити овог или следећег месеца, али јасно је да је све спремно за његов повратак", закључио је Балагуе.
Роналдо је до сада за мадридски клуб одиграо 251 утакмицу и дао 256 голова, а прошле сезоне освојио је Лигу шампиона са Реалом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

16.09.2014 17:34

Бас ме Брига!!!

ОДГОВОРИТЕ