Толе: Много је финих људи у Звезди!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић огласио се посредством сајта Савеза поводом Звездиног ултиматума. Већ у четвртак фудбалска влада ће причати о томе. Прочитајте!

Фудбал 16.09.2014 | 18:30
Толе: Много је финих људи у Звезди!

Челници Црвене звезде поново су се наљутили и окомили на првог човека српског фудбала Томислава Караџића, а све због нерешеног исхода меча у Крушевцу против Напретка (0:0) и, како сматрају, "тендециозног суђења".

Зато су и дали "ултиматум" Караџићу да поднесе оставку. Караџић се огласио посредством сајта ФСС:

"Данас сам био у прилици да гледам конференцију за медије чланова Управног одбора ФК Црвена звезда. Видео сам много финих људи, а појединци ми нису покварили утисак. Разумео сам њихове одлуке и закључке, а очекујем их и у писменој форми, како бисмо их уврстили у дневни ред наше наредне седнице. Са тим у вези, желим да обавестим јавност да ће у четвртак, 18. септембра, бити одржана седница Одбора за хитна питања ФС Србије у проширеном саставу и на њој ће бити речи и о закључцима Управног одбора ФК Црвена звезда са седнице од 15. септембра, о чему ћемо одмах и обавестити јавност".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Напред Толе

16.09.2014 16:35

Србија треба улагати у праве српске клубове попут Војводине и Радничког и пустити ове симболе комунизма и рупе без дна низ воду. Дичим се својим српским поријеклом и никада ме неће никакава титоистичка црвена петокрака представљати.

ОДГОВОРИТЕ