Симеоне: Тешко са Олимпијакосом

Тренер мадридског Атлетика Дијего Симеоне рекао је пред старт Лиге шампиона и сусрет са Олимпијакосом да је пред шампионом Шпаније најтежи тест.

Фудбал 16.09.2014 | 14:30
Симеоне: Тешко са Олимпијакосом

Два тима састају се у уторак од 20.45 у Пиреју, где је шампион Грчке остварио 16 победа на 17 мечева прошле сезоне, укључујући и тријумф над Манчестер Јунајтедом у осмини финала елитног такмичења.

Атлетико је прошле сезоне био вицешампион Лиге шампиона, али је Симеоне нагласио је да ће Олимпијакос бити веома тежак противник.

“Пред нама је вероватно најтежа утакмица у групи. Олимпијакос има сјајан скор на свом терену и страствене навијаче. Ми имамо сјајну сезону иза себе, али је то у прошлости. Почињемо од нуле и градимо тим дан по дан”, истакао је Симеоне.

Аргентинац врло добро познаје тренера Олимпијакоса Мичела, пошто су одмеравали снаге и као играче, и наглашава да његов тим гаји препознатљив стил.

“Играо сам против Мичела и као играч и као тренер. Имао је одличан низ са Олимпијакосом у Лиги шампиона. Успео је у томе да Олимпијакосу да препознатљив стил и карактер. Дао је свој печат тиму”, нагласио је Симеоне.

Коментари / 0

Оставите коментар