Мушкарци највише варају на свадбама

Постоје догађаји који повећавају шансе да ће мушкарцима "отказати кочнице" и да ће се препустити прељуби, а једна анкета показала је да су свадбе мјесто на које девојке не би требало да пуштају своје партнере без надзора.

Занимљивости 15.09.2014 | 14:11
Мушкарци највише варају на свадбама

Истраживање спроведено на узорку од двије хиљаде испитаника показало је да ће мушкарци своје партнерке најчешће преварити на вјенчањима на која су отишли соло.Како је показала анкета, 32 одсто мушкараца превариће жену, девојку или вјереницу на вјенчању на које је отишао без пратње, 27 одсто на момачкој вечери, 21 одсто на божићним прославама и само 9 одсто њих на годишњици матуре.

У истој анкети, откривено је да је 37 одсто жена било увјерено да их мушкарци највише варају на божићним прославама, док је 35 одсто испитаница претпостављало да ће партнер поклекнути на момачкој вечери. За 17 одсто испитаница је проблематично окупљање на годишњици матуре, а само је 11 одст жена закључило да су највеће шансе да ће партнер "шврљати" на нечијој свадби.

Овакав резултат је дакле, поприлично изненадио жене, које вјероватно више неће пуштати мужа или дечка самог на вјенчање пријатеља.

Коментари / 0

Оставите коментар