Фалкао жели титулу са МЈ!

Нови фудбалер Манчестер Јунајтеда Радамел Фалкао изјавио је да је главни циљ ове сезоне освајање титуле.

Фудбал 11.09.2014 | 16:15
Фалкао жели титулу са МЈ!

Фалкао је дао први званични интервју од доласка из Монака, истакавши да головима жели да допринесе освајању трофеја.

“Мој циљ је да постижем голове и освајам титуле. Титула је циљ и ове сезоне. Важно је да помогнем клубу, али и Колумбији, како бисмо се припремили за Копа Америка и Светско првенство 2018”, рекао је Фалкао за часопис “ФорФорТу”.

Сјајни нападач додао је да је узабрао најјачу лигу на свету.

„Премијер лига је најбоља лига на свету. Најбољи играчи су ту и морате сваке недеље изазивати себе против најбољих. То је значајно за фудбалера као што сам ја, фудбалера који жели да напредује, постиже голове и осваја трофеје. Ово је сјајна шанса за мене“, додао је Фалкао.

Он је за клуб са ’Олд Трафорда’ потписао скоро три сата по истеку прелазног рока, али није деловало да ће завршити у Мачестеру. Малтене је био виђен у Реал Мадриду, чак је и твитовао, а потом и обрисао твит, да би уследила позајмица у Јунајтед.

„Јунајтед ме је ’јурио’ неколико последњих месеци. Да, други клубови попут Реал Мадрида су били заинтересовани, али сам желео у Манчестер. То је сјајан клуб, са сјајном историјом и то ме испуњава надом да могу успети овде. Било је момената када сам мислио да се трансфер (у Јунајтед) неће догодити на време. То је било стресно за мене, али је на крају испало добро. Као што сам рекао, ово је одлична шанса за мене, посебно после повреде“, навео је Колумбијац.

Фалкао ће имати прилику да сарађује са Лујем Ван Галом, који се није баш прославио на старту сезоне.

„Сви смо на Светском првенству видели да је Ван Гал један од најбољих тренера на свету. Мислим да је тип особе која разуме своје играче и извлачи највише из њих. То је важно за играча, као и за успех тима“, закључио је Фалкао.

Коментари / 0

Оставите коментар