Успјешан рад парламента Српске

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић оцијенио је данас у Бањалуци да је парламент Српске, који је у овом сазиву усвојио 272 закона, најуспјешнија законодавна институција у БиХ.

Република Српска 09.09.2014 | 16:16
Успјешан рад парламента Српске

"Народна скупштина Републике Српске усвојила је и више од 260 других аката. Према свим параметрима, по броју засиједања и раду радних тијела парламент Српске је и даље најуспјешнији у БиХ", рекао је новинарима
Радојичић.

Према његовим ријечима, овај сазив парламента Српске имао је свијетлих момената, али и инцидентних ситуација.

"Реторика је била нешто другачија у овом сазиву, него што је то било у неким другим сазивима. Желим да наредни сазив парламента Српске буде успјешнији од овога", додао је Радојичић.

Он је захвалио посланицима, Влади Српске, медијима и свима на сарадњи у овом сазиву Народне скупштине Републике Српске.

"Трудили смо се да будемо отворени према медијима и да пружимо све потребне информације", напоменуо је Радојичић и изразио увјерење да је све било транспарентно када је ријеч о овом питању.


Коментари / 5

Оставите коментар
Name

е мој дјока

09.09.2014 16:30

Јест успијесан, ал које године?

ОДГОВОРИТЕ
Name

да се зна

09.09.2014 17:47

Дипломирани инжењер који никад није радио у струци. Ни дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

09.09.2014 21:42

Ово спадало у људском облику са Бајиним генетским кодом би да се хвалише. Умјесто да се коначно пронађе у својој области - "теорији хаоса" коју је на факултету изучавао, Бајин ђетић би да се мало похвали. У ствари, не мало...кад год стигне он се похвали, као да је то његова лична заслуга што је скупштина Српске усвојила толико и толико закона. Умјесто да се похвали борбом против непотизма, Ђетић је своју петровачку снајку, запослио као министарску помоћницу. Умјесто да из полупразних сала својих вечерњих предизборних сијела, извуче неку поруку, шта га чека након 12.октобра, он би теорију хаоса пренио и у скупштину. Као да нам није било и превише хаоса у минулих 9 година владавине његове фаланге. Након што се дуго и безуспјешно препоручивао странцима свих ових година, схватио је да о њима сада мора да прича као и његов велики шеф. Нема више Мадлен Олбрајт да га потапше по рамену, а та му подршка тако значи... Али, смислио је план - окренуће Баји леђа првом приликом и покушати се препоручити опозицији. Али, биће касно , то је и врапцима на грани јасно. Теорија је у хаосу , а хаос је у нашим животима...али само до пада режима, до 12. октобра, 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

09.09.2014 22:18

Успјешност рада једног парламента се не гледа према броју донијетих закона, јер знамо да у нашем парламетну већину има СНСД ( са ДНС и СП ) и да су донијели све законе који су њима одговарали. Успјешност се гледа кроз сав рада парламента, кроз понашање предсједника парламента према посланицима ( нарочито према опозиционим, јер је евидентно да је према њима био бахат ). Само народ није могао да види како парламент заиста ради, јер се све оно што је ужасно одвијало када нема ТВ преноса ( смишљено наравно ). Игор Радојичић се представља као фин, пристојан човјек и политичар, а заправо је исти као његов предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станојко

10.09.2014 00:56

Све сте успели,одували сте све сто је ваљало са својим кумовима Русима,и сад покусавате од народа ово мало сиротиње да отмете,Народе ако зелите бољи зивот гласајте против ове Мафије и омогуците новој власти да се обрацуна са овим лоповима.

ОДГОВОРИТЕ