Звезда стиже у Бањалуку!

После гостовања Спартаку у Москви, познато је и где ће црвено-бели гостовати током наредне паузе за утакмице квалификација за ЕУРО 2016.

Фудбал 09.09.2014 | 16:00
Звезда стиже у Бањалуку!

Фудбалери Црвене звезде одиграће пријатељску утакмицу са Борцем у Бањалуци током октобарске паузе у националним шампионатима.

Долазак шампиона Србије у највећи град Српске већ је потврђен, а у наредних неколико дана знаће се и тачан термин одигравања утакмице, пише "ЕуроБлиц".

"Звездан Терзић је писмено потврдио да ће Црвена звезда бити гост Борца и Бањалуке почетком октобра. У наредних неколико дана два клуба ће утаначити термин одигравања овог меча, али сигурно је да ће то бити у првој половини октобра. Црвена звезда је ову првенствену паузу искористила да би гостовала код Спартака у Москви, а наредну паузу ће доћи у Бањалуку да одигра утакмицу са Борцем", рекао је председник Борца Драшко илић.

Делегација бањалучког клуба у протеклих неколико дана боравила је у Београду и Загребу где су били гости националних фудбалских савеза Србије и Хрватске, а председник Борца најавио је и могућност одигравања пријатељске утакмице са Ријеком.

"Желимо да у наредном периоду у Бањалуку доведемо јаке ривале из окружења. Црвена звезда ће доћи у наш град у октобру, а у току су и разговори са Ријеком. И на Кантриди су показали велико разумевање и рекли су да ће бити гости нашег клуба. Желимо да у Бањалуку вратимо велике утакмице, јер Борац то заслужује. Хоћемо да и на овај начин репрезентујемо наш град и Републику Српску", рекао је Илић.

Челници Борца у Београду су се састали са председником ФСС Томиславом Караџићем, а у Загребу су били гости председника ХНС Давора Шукера.

"Фудбал је био неазаобилазна тема разговора, а у Загреб смо отишли на позив управо председника ХНС Давора Шукера. Имали смо прилику и да разговарамо и са првим човеком Динама Здравком Мамићем. Желели смо да се упознамо са начином на који Динамо врши скаутинг и продаје своје играче. Ми, са друге стране, за наше фудбалере добијамо мизерне понуде и желимо нешто да променимо у том смеру", рекао је Илић.

Коментари / 0

Оставите коментар