И Бразилци једва чекају 1/4-финале!

Нене Иларио, крилни центар наредног ривала српске репрезентације, очекује спектакуларан четвртфинални меч Мундобаскета.

Фудбал 09.09.2014 | 10:30
И Бразилци једва чекају 1/4-финале!

Међу селекцијама Србије и Бразила нема тајни. Заједно су ушле у нокаут фазу Мундобаскета кроз Групу А, већ су одиграле још један дуел и у среду ће поново заиграти једна против друге. У борби за пласман у полуфинале Светског првенства.
Репрезентативац Бразила Нене Иларио рекао је у понедељак да је селекција Србије неугодан противник, али да ће његова екипа да дати све од себе за пласман у полуфинале Светског првенства у Шпанији.

"Србија има кошаркашку традицију, неугодна су и опасна екипа споља, играју паметно. Морамо да се боримо заједно, цела екипа. Тек смо изашли из утакмице са Аргентином, анализираћемо противника и направити план игре".

Дуел "орлова" и Јужноамериканаца почеће у среду у 18.00 часова.

Бразил је у понедељак победио Аргентину са 85:65, а Иларио је рекао да је његова екипа "лоше започела ту утакмицу, али да је било времена да све поправи и победи.Србија се пласирала у четвртфинале победом против Грчке 90:72.

Бразил и Србија су играли у групној фази такмичења, 3. септембра, када је Бразил победио са 81:73, а репрезентативац Бразила Раулзињо Нето рекао је да очекује тежу утакмицу од оне у Гранади.

"Морамо да наставимо да играмо као и до сада, очекујем прелепу утакмицу. Наравно да ће овај меч бити другачији, тежи, али ми морамо да се концентришемо на нашу игру. Чуо сам да је Србија одиграла одличну утакмицу против Грка, али на нама је да их зауставимо", подвукао је Нето.

Коментари / 0

Оставите коментар