Звездина захвалност Спартаку

Изражавамо велику захвалност због учињене части и привилегије да баш Црвена звезда увелича отварање вашег дома, стадиона "Откритје Арена" - стоји у телеграму црвено-белих.

Фудбал 09.09.2014 | 09:30
Звездина захвалност Спартаку

Фудбалски клуб Црвена звезда упутио је телеграм захвалности московском Спартаку за гостопримство током боравка у престоници Русије и одигравања пријатељске утакмице два братска клуба.

Најтрофејнији руски клуб угостио је шампиона Србије прошлог петка поводом отварања свог новог стадиона "Откритје Арена", на којем ће бити игране утакмице светског првенства 2018. године.

- Изражавамо велику захвалност због учињене части и привилегије да баш Црвена звезда увелича отварање вашег дома, стадиона 'Откритје Арена'. Ваш позив и гостопримство током боравка у Москви још једном су доказали пријатељство два клуба, Спартака и Црвене звезде, и два народа, руског и српског. Желимо вам у будућности много прослава трофеја у вашем новом дому, много великих европских утакмица и много радости, а ми ћемо увек бити ту да као пријатељи помогнемо и подржимо - наводи се у телеграму Црвене звезде објављеном на званичном клупском сајту.

У спектакуларној пријатељској утакмици у Москви, пред око 40.000 гледалаца, фудбалери Спартака и Црвене звезде одиграли су нерешено 1:1.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

југа

09.09.2014 07:50

Некада у Југославији која сила од клубова, данас просјачки штап.

ОДГОВОРИТЕ