Пројекат Владе Српске "Никола Тесла" пропао

Огњен Тадић изразио је задовољство што у Билећи постоје предузећа која живе од свога рада и која би са само мало више помоћи републичке власти могла далеко успјешније пословати. На другој страни, потпредсједник СДС-а владин пројкат Текстилног предузећа “Никола Тесла” оцијенио је тоталним промашајем.

Република Српска 05.09.2014 | 22:16
Пројекат Владе Српске "Никола Тесла" пропао

“Када неко погледа Републику Српску са стране и жели да оцјени њену индустрију може да каже само то да у том Додиковом “хладу” не расте ништа од индустрије. Пуно је лоших вијести из Билеће, а везани су за текстилну индустрију и рад једног политичког пројекта који се зове “Никола Тесла”, који је исцрпио доста из благајне Републике Срспке и Општине Билећа. И неке озбиље земље су покренуле истраге које су тичу одређених људи, који су везани за овај такозвани пројекат “Никола Тесла”. Све је збуњујуће у том погледу. Збуњујуће је због чега то раде, да ли је заиста било потребно да се направи једна таква афера која је практично прво дала наду, а онда у потпуности разочарала све грађане Републике Српске. Да све то кошта милионе марака, да општина доживи проблем због тога, да ови људи живе у једном стању депресије. Тешко је сада повјеровати да може било ко нешто да помјери напријед када је Влада толике милионе уложила у “Николу Теслу” и није успјела да од тога било шта направи”, каже Тадић.

Након Билеће потпредсједник СДС-а састао се у Требињу са градоначелником Славком Вучуревићем.

Тадић је рекао да се он, уколико добије подршку народа, неће понашати као Милорад Додик и од градове у Српској у којима није на власти његова странка правити, како каже, случајеве. Упитан да ли остаје његов позив Додику за тв дуел, Тадић је одговорио:
 
“Сви ви знате предсједника Републике као једну импулсивну особу, чак агресивну на момент. Када ја нешто кажем он ћути. Можда се више плаши мене него америчке амбасаде, него европске комисије, ОХР-а… Не зато што сам ја опасан, ја нисам опасан, ја сам потпуно нормалан човјек. Оно што је његов проблем је то што се плаши воље народа коју ја предстваљам”.


(БН ТВ)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

НИКОЛА ТЕСЛА

05.09.2014 20:28

ПОГРЕСНО СУ НАЗВАЛИ ПРОЈЕКАТ ТРЕБАО СЕ ЗВАТИ НИКОЛА СПИРИЦ И ОНДА НЕБИ ПРОПАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

србац

05.09.2014 20:29

Обавезно Васковица поставити за министра полиције тај цовјек има све податке који су потребни да покрене истрагу .Нема бољег од ВАСКЕТА. Цовјек годинама именом прозива ове из власти.Нема код њег циле МИЛЕ оде на састанак СНСД-оваца и повице дрзте лопова,а оно сви се окрену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцег

05.09.2014 20:38

Херцеговина је уз тебе Огњене то је јасно.Знас ста неваља и ста не смијес радити.Све ово сто су они радили морас искорјенити.Људи ти вјерују и имају добро мисљење о теби.Уз добар тим који сацинис са Босицем мозес много помоци,да се врати нада овом дјелу републике.Да могу од свога рада и ресурса који посједују много боље зивјети.Да се исправе многе ствари,и одговарају они који су нас довели у оволико безнадје!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

батман

05.09.2014 20:40

Код њих(снсд) нису пропале само њихове породице,кумови силни и прегрст тајкуна. Огњене уз тебе смо до конацне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пропало

05.09.2014 20:47

Ако је ишта пропало и оронуло то си ти. Погледај се човјече на шта личиш, оматорио си кандујући се и губећи изборе редом једне за другима. Након овог пораза ни у СДС нећеш имати столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зарко

05.09.2014 21:25

Ја би волио да господин Тадић бар у једној својој изјави казе ста он намјерава да уради кад постане предсједник, а не само да помиње Додика. Молим несто конкретно, стиче се утисак да зеле само да сједе у фотељу па цемо после лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срецица

05.09.2014 22:27

Теско це бити свакоме ко додје на власт после овог "пустосења" свега доступног од стране садасње власти, али Гдин Тадиц то мозе издрзати и унапредити, временом и уз подрску. Будимо реални...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срецица

05.09.2014 22:33

"Зарко", довољно је сто казе да НЕ ТРЕБА и НЕЦЕ радити као Додик... :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре жарко

05.09.2014 22:33

Да не знам кога доведеш да буде предсједник биће бољи од овог садашњег неписменог клипана. Тадиће је довољно пута истакао да ће укинути лоповлук, непотизам, корупцију, криминал, вратити државу у нормалу. Зар то није довољно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

05.09.2014 22:35

Јој...Тадићу, нетупи више ко бога те молим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

логицно

05.09.2014 23:42

Пропао је пројекат јер Тесла за зивота није успио да направи перпетум мобиле а Бају то нико није обавјестио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

06.09.2014 10:48

Ма све је пропало осим кредита које ће ипак овај гладни народ морати да враћа.

ОДГОВОРИТЕ