Ловерњ пресудио Србији

Кошаркаша репрезентација Србије поражена је од Француске са 72:71 у 2. колу А групе Мундобаскета у Шпанији.

Кошарка 31.08.2014 | 17:16
Ловерњ пресудио Србији

У драматичној завршници Србија није успела да оствари победу, а Французима је тријумф донео Жофри Ловерњ са линије слободних бацања секунд пре краја.

Екипа Александра Ђорђевића одлично је отворила дуел, имала је предност у већем делу, у неким тренуцима и двоцифрену, али Французи су се вратили захваљујући расположеним Батуму и Ловерњу и успели су да остваре прву победу након пораза од Бразила у суботу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

31.08.2014 16:10

Није Ловерњ пресудио СРБИЈИ већ судије нису задња четири напада свирали личну нама у корист, а задњи напад није био фаул над Ловерњом тако да издајице и судије срушише нашу златну генерацију као и у Турској на светском шампионату када смо морали најмање сребро да узмемо и када су сви видели осим судије да је турски исламиста шутао из аута. Као судије нису виделе. Али пустимо судије већ једноставно нашем спорту су потребне промјене, Владе Дивац председник ОК СРБИЈЕ заједно са КС Србије и њиховим председником као и цјели ДС Ђиласом, ФС Караџићем морају подхитно да оду јер су исти док један против другог неће. Криви су онда сви и уништише спорт који нас је прије представљао по свјету сада нас сви прижељкују за ривала а пре су сви желели да нас избјегну. Ђорђевић је легенда одличан кошаркаш док је играо али ово данас ниђе везе, па човјек не зна да узме тиме-оут ако ништа друго да смири страсти, када су нас французи стигли на 10 разлике. Касније и не знам којом логиком тренер убацује Марковића, Катића, Јовића, не смирује Богановића који ће изгледа да буде нови Тео и играће или одлично или катастрофално. Средине нема, дакле судије и сви ови али нека судија. Да су наши мање се опуштали заједно са тренером били би ми и побједници руководство свих савеза и ОК мора отићи и тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

31.08.2014 16:47

Неки дан рекох овдје у једном цланку по наслову (отприлике): Изгинуцемо на терену!!!! да цим тако казу неце нам бити добро... И био сам у праву... Сути и гледај и играј тако да побиједис, пусти се тог "гинуцемо"....

ОДГОВОРИТЕ