Ножни зглоб најеротичнији

Ако је веровати одговорима већине анкетираних припадника јачег пола, овога лета њихове погледе највише привлаче ножни зглобови које су прогласили за најсексепилније делове женског тела.

Свијет 30.08.2014 | 14:10
Ножни зглоб најеротичнији

Јасно је да савршени женски деколте неодољиво привлачи мушке погледе, као и да се већина мушкараца на улици радо окреће за дамом са лепо заобљеном задњицом. Али ако је судити по одговорима већине анкетираних припадника јачег пола, овога лета њихове погледе највише привлаче ножни зглобови које су прогласили за најсексепилније делове женског тела.

Наиме, једна позната италијанска рекламна агенција спровела је преко друштвених мрежа опсежно истраживање у којем је учествовало 1.500 мушкараца. На питање који део женског тела вас највише привлачи, нешто више од половине испитаника (59 одсто) истакло је да их највише узбуђује поглед на нежан женски ножни зглоб, нарочито ако је украшен танким златним ланчићем (43 одсто), сићушном тетоважом (38 одсто) или спутан каишићем елегантне сандале са високом потпетицом (33 одсто).

Објашњавајући главне разлоге свог избора 45 одсто испитаника изјавило је да је за њих тај део женског тела најеротичнији, док је 34 одсто њих истакло да их поглед на савршено извајани женски ножни зглоб неодољиво подсећа на ретро елеганцију и лепоту легендарних светских филмских дива из педесетих и шездесетих година прошлог века.

Учесници у овој необичној анкети бирали су и најсексепилнији ножни зглоб данашњих лепотица. Победу је однела Џенифер Анистон за коју је гласало 55 одсто анкетираних мушкараца, за њом следе Белен Родригез са 49 одсто гласова, Шакира за коју је гласала 43 одсто анкетираних, Мајли Сајрус са освојених 32 одсто гласова и Никол Кидман са 27 одсто.

Извор: Вечерње новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар