Тадић: Николићева изјава за примјер

Када је ријеч о предстојећим општим изборима јавност прати и сигнале из Србије и чека да ли ће тамошња власт, попут претходнх владајућих гарнитура пружити подршку некој од овдашњих политичких странака.

Република Српска 29.08.2014 | 20:41
Тадић: Николићева изјава за примјер

С тим у вези с великом пажњом пратио се интервју предсједника Србије Томислава Николића. Он је синоћ за ФТВ рекао да се неће мијешати у изборе у Републици Српској и БиХ, јер је, како је истакао, на својој кожи осјетио шта то значи.

Николићеву изјаву, предсједнички кандидат и потпредсједник СДС-а Огњен Тадић оцјењује као мудру.

“Начин на који је он саопштио какво искуство има са неким од политичара из Републике Српске који су се уплитали у изборни процес у Србији, и на прљав и ружан начин говорили о њему и његовој странци, а да при томе господин Николић није изгубио достојанство па да пада у исту ватру већ да се заиста понаша онако као што је обећао грађанима је примјер како и ми сутра требамо да радимо” сматра Тадић.

Он је још додао да, уколико му грађани Српске укажу повјерење, и постане предсједник Српске, неће се, мијешати у изборне процесе ван граница Српске.

“Никада се нећу мијешати у изборни процес у Србији, нити у Федерацији, нити било ком другом мјесту. У том случају, имам обавезу прије свега према грађанима Републике Српске, и чуваћу се оних одредаба Устава које ме на то обавезују”, закључио је Тадић.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

мудри

29.08.2014 20:13

Тадиц сваким даном све висе доказује да је зрео и мудар политицар достојан тога да буде предсједник Републике Српске. Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

29.08.2014 20:51

Идемо Огњене заједно до побједе. ОКТОБАР

ОДГОВОРИТЕ
Name

весна

29.08.2014 20:58

свака Вам цаст господине Тадицу, цувати, ститити, бранити своје - не петљати носингер тамо гдје му није мјесто, а понајмање не варати/красти свој народ, а онда тразити подрску, и бусати се у прса као да је РС и сви ми у њој власниство једног цовјека - баје. Нема смисла. Доста је "газдовања", хоцемо хљеб у рукама, хоцемо образоване младе људе у предузецима, хооцемо ПРОМЈЕНЕ! За СДС, бар сто се мене тице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

треба боље

29.08.2014 20:59

Огњене са срецом да буде када преузмес власт, да будес праведан и нормалан какав и јеси. Да не радис сто су они радили и згадили се свима, па нико са њима не контактира нити их било гдје зове. Ти знас да те власт Србије цијени и постује и једва цека да сарадује са тобом и Босицем - премијером. То је свима јасно. Нико не зели да се ваља у њиховом блату и спуста на њихов ниво понасања, једноставно их сви игнорису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

29.08.2014 21:56

Ех, није лако бити балкански политичар... Шешељ би пљунуо истину, не би трепнуо...Па коме се свидјело коме не. Оно што ја наслућујем, ни мало ми се не допада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

29.08.2014 22:04

Тадић је за разлику од Баје, образован, елоквентан, миран, а опет јасан и гласан. Зна како да спаси ову државу, зна шта треба, шта не. Не обећава куле и градове, а опет знамо да је он тај на кога можемо да се ослонимо. Свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

30.08.2014 07:17

Из блата ,у којесу нас гурали 9 година,и успјели максимално у томе,сада нам вири само глава,и једва успијевамо да дишемо.Овај човјек,Тадић Огњен,свакодневно улива повјерење и наду да нећемо потонути до дна.Нема он чаробни штапић,али чим пресијече крађу,остало ће све бити лакше.Зато,подршка Тадићу у октобру,и Босићу,наравно.

ОДГОВОРИТЕ