Имају све, фале им само нежење

Док села у Србији трагају за девојкама које желе да се удају за бројне нежење и да ту и остану, у селу Ноива до Кордеиро на југо-истоку Бразила ситуација је обрнута. Жене су упутиле апел да су им потребни момци за брак!

Занимљивости 29.08.2014 | 18:12
 Имају све, фале им само нежење

Потенцијални просци би требали да дођу у место где живи више од 600 Бразилки које већином имају између 20 и 35 година

Потребно је само да прихвате чињеницу да улазе у свет жена, где владају њихова правила. Тамошње жене кажу да је тако много боље!

- Жене много тога раде боље од мушкараца. Наше село је лепше, организованије и хармоничније него да њиме владају мушкарци. Делимо све - чак и земљиште. Сукобе решавамо компромисом. Не такмичимо се ни са ким. Влада правило "све за једну, једна за све" - прича за британски Дејли мејл 49-огодишња Розалија Фернандеш.

Она додаје да је цело село допринело да се купи ТВ великог екрана како би могли заједно да гледају сапунице (можда је то већи "проблем" него прихватање женских правила - најсвежије јужноамеричке серије).

Бразилке кажу да имају само један проблем - мањак мушкараца! О томе сведочи и Нелма Фернандеш (23 године) за коју сви кажу да је изузетно лепа.

- Овде, једини мушкарци које ми, слободне жене, срећемо, или су већ ожењени или су наши рођаци. Сви смо овде у сродству. Одавно нисам пољубила ниједног мушкарца. Сањамо да се заљубимо и удамо. Али, волимо свој живот овде и не желимо да се одселимо у град како би смо себи тражиле мужа - прича Нелма.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Харембаша

30.08.2014 07:27

Хехехехеехе, то ко неки харем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сенгy

02.09.2014 16:26

И тата би сине :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравкан

04.09.2014 09:31

Ставите мене на списак ја би први да пробам, па шта буде... Имали неки тел. како ступити у контакт :-Д

ОДГОВОРИТЕ