Суботица: Старица погинула у пожару

Једна старица је преминула, а четири особе, међу којима и двоје деце, повређене су у пожару који је избио јутрос у стамбеној згради у суботичком Теслином насељу.

Србија 29.08.2014 | 14:43
Суботица: Старица погинула у пожару

На лицу места, у улици Чат Гезе број 11. око 11.00 часова припадници Полицијске управе су завршавали увиђај.

Како је Тањугу изјавила Михаела Будимски, портпаролка Хитне помоћи Дома здравља Суботица, њихове екипе су примиле позив око 5.20 сати, а на лицу места су констатовали смрт једне жене старије доби од последица пожара и изложености диму.

Хитна помоћ, према њеним речима, транспортовала је четири пацијента на Ургентно одељење Опште болнице, међу којима и двоје деце, који су се жалили на гушење.

Портпаролка Опште болнице Драгана Стојановић потврдила је Тањугу да су јутрос око шест часова ујутро на одељење примљени десетогодишња С.Ј. и једанаестогодишњи С.З., као и С.С. (38) и М.М. (34).

Сви они, према њеним речима, након обављених прегледа имају добре налазе и највероватније током дана ће бити пуштени кући.

Према речима очевидаца, у пожару је страдала 69-огодишња С.М. Поједини станари кажу да се мирис дима осетио већ око 3.00 сата ујутро, а да се касније чуло комешање, искакање станара кроз прозор из станова који су ближи приземљу.

Према ономе што се може видети на лицу места, пожар је избио у подруму, али се није проширио на горње спратове. Недалеко од те зграде запаљен је и један аутомобил марке "застава 128".

Коментари / 0

Оставите коментар