Легија жели освјету: Дајте нам Селтик!

Српски ас из Легије се нада новим окршајима против шкотског шампиона који је незаслужено прошао Легију у квалификацијама за Лигу шампиона.

Фудбал 28.08.2014 | 21:15
Легија жели освјету: Дајте нам Селтик!

У Легији и даље не могу да забораве Селтик. Нити ће моћи лако да забораве одузету прилику да први пут у историји заиграју у Лиги шампиона. У два меча су очитали фудбалске лекције шкотском шампиону, али их је грешка администрације и одлука УЕФА избацила из даљег такмичења за Лигу шампиона. Шкотски великан се на непријатан начин провукао у плеј-оф где је Марибор био бољи, па је правда ипак задовољена...

Сада је опет могуће да Легија и Селтик укрсте копља. У групној фази Лиге Европе. Испадањем из плеј-офа за ЛШ, Селтик се аутоматски квалификовао за Лигу Европе, где ће бити и Легија ако којим случајем Актобе данас не направи сензацију у Варшави (Легија добила 1:0 у Казахстану).

Пољаци се надају пласману у Лигу Европе и надају се да ће им сутрашњи дерби за ривала доделити Селтик!
„Гледао сам меч Селтика и Марибора и био сам збуњен. У једну руку ми је било драго што је Марибор прошао, али онда мало боље размислим и побесним. Гледајући ту утакмицу, постао сам још убеђенији да би Легија лагано прошла у Лигу шампиона. Не желим никога да вређам, не желим да звучим потцењивачкли, али ми смо на терену показали да смо много бољи од Селтика, а сигуран сам после овога што сам видао да смо бољи и од Марибора. Волео бих да нам жреб сада додели Селтик у групи Лиге Европе. Молим Бога да их извучемо! Биће вруће на терену, а на трибинама ће тек да буде пакао! Стадион би био тесан да прими све наше навијаче“, искрен је Радовић.

Најбољи играч Легије је само открио оно о чему маштају сви навијачи и играчи Легије. Можда изјава није баш у духу фер-плеја, али ко може да му замери?

Он је причао и о фамозној грешци која је коштала Селтик елиминације од стране УЕФА.
„Био је овратан осећај... Нема ту шта да се крије. Ми играчи смо макар очекивали да ће особа која је направила ту грешку доћи до нас и извинити нам се. Могла је то да уради већ у авиону када смо се враћали. Могла је касније да дође до свлачионице и каже нам истину. Али, није то урадила. Чак није било ни неко глупо саопштење у којем би признала да је направила глупост. То нас је још више растужило и разбеснело.... Ја нисам играч који је у цвету младости и ко зна да ли ће ми се икада више указати прилика да играм у Лиги шампиона. Таквих нас је неколико у свлачионици. Неко нам је одузео најбољу шансу за то. Надамо се да се у наредних 100 година никада ниједном фудбалеру неће десити нешто слично“, рекао је Мирослав Радовић.

Иначе, особа која је крива за кобну грешку је Марта Островска која је радила у клупској администрацији. Убрзо је добила отказ...

Коментари / 0

Оставите коментар