Роналдо каже: Меси и ја смо другови! Вјерујете ли му?!

Нападач мадридског Реала и овогодишњи освајач Златне лопте Португалац Кристијано Роналдо рекао је данас да никада није био у лошим односима са Аргентинцем Лионелом Месијем.

Фудбал 28.08.2014 | 17:00
Роналдо каже: Меси и ја смо другови! Вјерујете ли му?!

“То су само приче. Ми смо другови, поштујемо се као фудбалери, иако се не дружимо ван терена. Меси жели да пружи најбоље за свој клуб и репрезентацију - исто што и ја. Наравно да постоји извесно ривалство између нас двојице, у смислу да желимо да будемо бољи”, рекао је Роналдо за Марку.

Он је нагласио да је нормално да људи упоређују Месија и њега.
“Нормално је да нас људи пореде, као што се у Формули 1 пореде Ферари и Мерцедес. То је део спорта и на то сам се већ навикао, не само у Мадриду, него и када сам играо за Манчестер Јунајтед”, рекао је Роналдо.

Славни португалски играч, који је фаворит у трци за титулу најбољег играча Европе по зибору УЕФА, нагласио је да је “фудбал само игра” због које не треба кварити односе са људима.
“Ривалство треба да негујемо у позтивном духу”, додао је Роналдо.

Он је прошле сезоне у Примери постигао 32 гола и још 17 у Лиги шампиона, што до сада никоме није пошло за руком. ЦР7 је притом са Реалом освојио Куп краља и Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар