Робен: Ово је најјачи Бајерн!

Фудбалер Бајерна Арјен Робен рекао је данас да је овогодишњи тим Бавараца најбољи за који је играо у каријери. Холанђанин тврди да се екипа навикла на систем Пепа Гвардиоле.

Фудбал 28.08.2014 | 14:15
Робен: Ово је најјачи Бајерн!

Холандски репрезентативац претходно је наступао за Гронинген, ПСВ, Челси и Реал, а према његовом мишљењу тим из ове сезоне је бољи, чак и од оног из 2013. године који је освојио "триплу круну" - Бундеслигу, Лигу шампиона и национални куп.

"У каријери нисам играо у јачој екипи него што је данашњи Бајерн. У Минхену сам од 2009. године и клуб константо расте, а биће још јачи. Ове сезоне су нас напустили Манџукић и Крос, али имамо спремне замене за њих. Предност нам је што смо се привикли на систем тренера Пепа Гвардиоле, верујем да ћемо имати успешну сезону", рекао је Робен за немачки Кикер.

Он је истакао да му је гол који је Бајерну донео пету титулу првака Европе прошле године у финалу против Борусије из Дортмунда много значио у каријери.
"Постао сам много опуштенији после гола у финалу Лиге шампиона и то је било велико олакшање за мене. Желео сам коначно да освојим ту титулу и притисак је нестао након тога. Гвардиола ми је много помогао у томе", закључио је Робен.

Холанђанин је са баварским клубом освојио три титуле у Бундеслиги, два национална купа, Лигу шампиона, УЕФА Суперкуп и Светско клупско првенство.

Коментари / 0

Оставите коментар