5. коло ПЛ БиХ - резултати

Од 17.00 сати играно је пет сусрета петог кола Премијер лиге БиХ у ногомету, а бодове са гостовања однијели су Жељезничар и Вележ.

Фудбал 27.08.2014 | 23:15
5. коло ПЛ БиХ - резултати

Жељезничар је са увјерљивих 3:1 као гост савладао Радник головима Бучана из пенала, Садиковића и Томића. Гол за домаће постигао је Главешић.

Челик и Вележ подијелили су бодове одигравши 1:1. Пезер је довео Челик у водство, а поравнао је Којић.

Травник је голом Нухића на Пироти савладао Младост из Велике Обарске.

Славија је у Фочи била боље од тузланске Слободе резултатом 2:1. Вејновић и Продановић осигурали су вођство Славији, а у 89. минуту смањио је Мујић.

Олимпик је на Отоци савладао Борац резултатом 4:1.

Фудбалери Зрињског наставили су серију побједа у новој сезони. Мостарци су у петом колу Премијер лиге БиХ вечерас савладали екипу Витеза са 2:0. Актуелном прваку БиХ ово је била четврта побједа у низу, захваљујући којој је задржао лидерску позицију на табели Премијер лиге БиХ. Голове за нови тријумф Зрињског постигли су Радуловић у 13. и Ђурић у 68. минуту.

 

У посљедњем мечу овог кола, вечерас је Широки Бријег у голеади славио на својој Пецари против градачачке Звијезде са 4:2.

Резултати 5. кола Премијер лиге БиХ: Челик - Вележ 1:1 Олимпиц - Борац Бања Лука 4:1 Радник Бијељина - Жељезничар 1:3 Славија - Слобода 2:1 Травник Младост Велика Обарска 1:0 Зрињски - Витез 2:0 Широки Бријег - Звијезда Градачац 4:2. 

Коментари / 0

Оставите коментар