Убила швалера пред сином!

Бијељинска полиција расветлила несвакидашњи злочин у граду у Семберији. Рада Тодоровић (41) ножем избола Драгољуба Видовића (56), са којим је била у вези.

Република Српска 28.08.2014 | 08:27
Убила швалера пред сином!

Драгољуба Видовића (56) из Бијељине, који је нестао 18. августа, како се у среду испоставило, убила је суграђанка Рада Тодоровић (41)!

Његово тело пронађено је у уторак у непосредној близини шљункаре на Павловића мосту, а сумња се га је убила управо Рада, са којом је био у вишегодишњој љубавној и пословној вези.

Саучесник у овом злочину био је Радин син Младен (24), који је, у међувремену, са мајком ухапшен.

Видовићев нестанак пријављен је 21. августа Центру јавне безбедности у Бијељини, а његови укућани су изјавили да је отишао од куће три дана раније, у непознатом правцу.

Драгољубово беживотно тело пронашао је у понедељак један суграђанин и дојавио полицији да се мртав мушкарац налази у близини шљункаре на Павловића путу. Према незваничним сазнањима „Новости“, Рада је наводно хтела да прекине све везе са Драгољубом, али се он са тим није мирио.

"Драгољуб је тог дана дошао пред Радину кућу, као и неколико пута раније, да по сваку цену настави везу с њом, али је жена била изричита и чврсто је одлучила да му каже збогом за сва времена", прича добро упућени саговорник „Новости“.

Утврђује се улога њеног сина Младена, који је, изгледа, покушао да их раздвоји, али без успеха.

У једном тренутку почела је жестока свађа, па физички обрачун. Севнуо је нож, а убод је био смртоносан за Драгољуба.

Када су видели да је Видовић мртав, мајка и син су се, како се претпоставља, удружили да сакрију злочин. Рада је, наводно, узела „голф“ од рођака и одвезла, са сином, Драгољубово беживотно тело на шљункару.

По наредби тужиоца, урађена је обдукција којом је утврђено да је Видовићева смрт наступила насилним путем, највероватније убодима оштрог предмета.

"Полицијски службеници из Бијељине, по надзору и уз координацију тужиоца Окружног тужилаштва, обрадили су више особа, а ухапсили су две као могуће починиоце тог кривичног дела", рекла нам је Александра Симојловић, портпаролка ЦЈБ МУП РС у Бијељини.

По наредби Окружног суда претресене су куће које користе осумњичени. Претресањем су пронађени предмети који се доводе у везу са извршењем тешког убиства.

Полиција је, како сазнајемо, пронашла и „голф“ и нож којим је убијен Видовић. Драгољуб је у среду сахрањен на месном гробљу у селу Пиперци, између Бијељине и Брчког.

ЗАЈЕДНО НА ПОСЛУ

Рада Тодоровић била је дугогодишњи активиста и функционер градског одбора Социјалистичке партије Републике Српске, који је у међувремену напустила. Видовић је био члан Градског одбора и Извршног одбора ове странке, а њих двоје су најпре радили у бијељинском „Месо продукту“.

Видовић је, како сазнајемо, био на челу тог предузећа, а потом су он и Тодоровићева имали заједничку кланицу у Брезовом Пољу код Бијељине.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Црни

28.08.2014 04:43

Дошло вријеме да неможеш бити ни швалер више :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радивоје

28.08.2014 07:01

Ето видите ко нам води партије, Свуда је тако, Теско Народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Социјалисти

29.08.2014 08:19

Рада Тодоровић је искључена из Социјалистичке партије. Исто као Владо Симић, јер су они једна душа а два тијела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бег

29.08.2014 08:55

Ало пулен Црвеног Дјокица, не паламуди!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

29.08.2014 18:00

Злоцин је најгоре рјесење

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој драгољубе

29.08.2014 18:27

и мени је јада назадао , али као теби није . богами морам пазити . шта ће ти болан она доста млађа и још има сина . кад тад ће се на тебе окренути , јер већина синова слијепо матер слушају .

ОДГОВОРИТЕ