УС опен - 1. дан

УС Опен почиње у понедељак, а на терену ће се наћи троје српских представника – Новак Ђоковић, Јелена Јанковић и Бојана Јовановски.

Тенис 25.08.2014 | 18:30
УС опен - 1. дан

Новак ће са Аргентинцем Дијегом Шварцманом играти на Артур Еш стадиону и то последњи меч у вечерњем термину, што значи да ће на терен изаћи после поноћи по нашем времену.

Јанковићеву и Јовановски очекује међусобни сусрет, који је други по реду на Терену 17 и могао би да почне најраније око 19 часова. Програм на том терену отварају Рус Михаил Јужни и Ник Кирјос из Аустралије.

На највећем стадиону комплекса „Флашинг медоуз“, први меч, од 11 часова по локалном, односно 17 по нашем времену, играју Румунка Симона Халеп и домаћа тенисерка Данијел Роуз Колинс. Потом ће се на терену наћи миљеница домаће публике Венус Вилијамс и јапанска ветеранка Кимико Дате Крум, пре него што се састану Швајцарац Станислас Вавринка и Јири Весели из Чешке.

По завршетку дуела Вавринке и чешког тенисера уследиће церемонија званичног отварања последњег Грен слема сезоне. Вечерњи програм, најраније у 1 час после поноћи, отварају Рускиње Марија Шарапова и Марија Кириленко, а после њих две на терен излазе Ђоковић и Шварцман.

На Луј Армстронг стадиону од 17 часова играју Пољакиња Агњешка Радвањска и Шерон Фичмен из Канаде, а потом на терен излазе шампион УС Опена из 2012. године Енди Мари и Холанђанин Робин Хасе. Домаћа тенисерка Слоунс Стивенс и Немица Аника Бек играју трећи меч на том терену, а најраније у 23 часа састају се пети носилац Милош Раонић из Канаде и Јапанац Таро Данијел.

УС Опен почиње у понедељак и трајаће до 7. септембра, а Србија ће имати укупно седам представника у синглу.

Коментари / 0

Оставите коментар