Ди Марија нова 'седмица' Јунајтеда!

Фудбалер Реал Мадрида Анхел ди Марија постаће нови члан Манчестер Јунајтеда.

Фудбал 25.08.2014 | 14:49
Ди Марија нова 'седмица' Јунајтеда!

Како преноси "Скајспорт", Ди Марија је лично изабрао да каријеру настави у тиму са Олд Трафорда, а наводи се да је великог удела у трансферу имао и Кристијано Роналдо, легенда 'Црвних ђавола'.

Очекује се да играчев агент најкасније у уторак стигне на Острво, како би се завршили преостали детаљи. Трансфер Ди Марије ће Манчестер Јунајтед коштати између 60 и 70 милиона евра, а он је одабрао да носи број седам.

О одласку Аргентинца из Мадрида се спекулисало месецима, јер је изгубио место у тиму, доласком Хамеса Родригеса и Тонија Кроса, иако је био најзаслужнији за десету титулу првака Европе свог тима

Тренер Мадриђана Карло Анчелоти је превасходно говорио да је Ди Марија играч Реала, и да нема намеру да га прода, али је постало јасно да неће бити тако – када га је изоставио из протокола за реванш Суперкупа Шпаније са Атлетиком.

Екипу Луја ван Гала су овог лета појачали дефанзивци Лук Шо (30 милиона) и Маркос Рохо (20 милиона), као и везњак Атлетик Билбаа Андер Ерера.

Јунајтед није добро почео нову сезону, пошто је у првом колу поражен код куће од Свонсија, а у друго одиграо само нерешено у гостима са Сандерлендом.

Коментари / 0

Оставите коментар