СНСД дошао тенковима, Шпирић брани богатство

Реагујући на изјаву члана Главног одбора СНСД-а Николе Шпирића, који је рекао да има информације да опозиција, потпомогнута неким међународним организацијама и тврдњама да ће резултати на изборима наводно бити лажирани, припрема терен за могуће демонстрације након избора и непризнавање воље грађана, посланик Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске Ненад Стевандић поручио је да власт преко својих функционера прича бајке о странцима...

Република Српска 25.08.2014 | 08:55
СНСД дошао тенковима, Шпирић брани богатство

"Јасно желим да вам поручим да СДС нема никаква искуства са странцима, осим што су нас газили тим тенковима, што су смјењивали наше људе па их сада враћамо, што смо трпили њихове санкције... али јако добра искуства са странцима с оне стране тенка има СНСД и разумљив је њихов страх, јер у страху су велике очи", рекао је Стевандић.

Предсједник Народног демократског покрета Драган Чавић, поручио је да Шпирић то не говори да би заштитио народ од опозиције, него да би заштитио себе од народа.

"Знам Николу Шпирића дуго. Становао је у мом комшилуку кад је избјегао из Сарајева. Од када је постао члан СНСД-а и високи функционер 2006. године, преселио се из мог комшилука у нови, бољи и већи стан, пошло га је нагло... купио је станове у Београду, Новом Саду, Бечу. У Сарајеву од раније имао стан,; формирао је возни парк... ко зна шта има још. Он то не говори да би заштитио народ од опозиције него да би заштитио себе од народа. На исти начин као што говори и Милорад Додик и Жељка Цвијановић, све са истом матрицом, да заштите запослену дјецу - Шпирић сина у министарству спољних послова, код Шкрбића, Додиковог кума у Београду, гдје је он први секретар амбасаде. Ради се о људима који не бирају средства и свашта ће лагати овом народу да би остали на власти и да би сачували оно што су стекли незаконито и што је у најмању руку сумњиво", рекао је Чавић.


БН ТВ

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Битанге

24.08.2014 14:49

Све је ово истина,Спирицев син има дуплеx на врацару,посао у амбасади код Скрбица и вози бијели А8 лонг стар пар мјесеци!!Од цега????

ОДГОВОРИТЕ
Name

досада

24.08.2014 14:55

А јесте досадни са тим тенковима. Ето ја ћу сад гласати за вас кад сам то чуо. Од када сам се родио једни те исти круже на власти и ето сад ће ми ови промјене донијети. Исти сте као и ови и исто сте запошљавали као ови и опет ћете ако добијете шансу. Смјесно и жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

24.08.2014 14:56

Чуј од чега - зарадио дечко, литре и литре зноја је пролио за ''лонг стар''....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сејн

24.08.2014 15:07

Чавић је права опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

24.08.2014 15:35

ПАВИЋ ЈЕ БОГАТИЈИ ОД ШПИРИЋА,А ЗАЈЕДНО СУ ДОШЛИ НА ТЕНКОВИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука 1

24.08.2014 15:57

Не разумијем толико гузве .. Приватна је дрзава сацињена од властодрзаца и сателита око њих, а њих је јако много и сад мозес мислити колико су новаца узели као власници Републике Српске. Није Република Српска толико ни дузна колико су они узели ... јој колико их је .. ма нема села, града, гдје су они на власти, а да нису све покрали.. пардон ..претоцили сва богаства са тог територија у своје дзепове ... Била једном у историји буна против дахија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

24.08.2014 16:11

Иако Шпирићеве изјаве одају његов страх од избора, треба на њих реаговати. Све што су Стевандић и Чавић изнијели, тачно је. Нека се Шпирић огласи у јавности и нека то демантује. Нема шансе. Један плус један су два. Иначе, могла би се написати читава књига о лоповлуцима тог багрова који је нашао за сходно да се, по сваку цијену, преко сваке мјере богати у овим тешким тренуцима за овај народ. Ал' сад је готов. Долази вријеме плаћања рачуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глуп па ето ти

24.08.2014 16:29

Због таквих као он којих има много, полуписмених идиота, народ годинама пати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

24.08.2014 16:33

Ова господа ако имају искрену жељу за промјене то могу урадити без проблема. Довољно је да се запитају да ли је Милорад Додик у Хагу преварио Хашки суд или своја народ. Некога јест то је чињеница. Ако којим случајем ови људи и преузму власт они ће се увалити у проблеме из којих их нико не може ишчупати. Криминал толико дубоке корјене има да се може очекивати сувише јак отпор. Овај народ вјерује да је увјек претходно вријеме било боље од тренутног. То криминалцима иде на руку јер ће се тек кад они оду доказати до чега су нас довели. Није истина да је рат почео промјеном власти нити је пред рат дошло до толиких промјена у власти. Неки кадрови из тога времена су још у власти не примијети се да су ти људи прошли кроз било какве промјене. Ми немамо обичај рећи "да онда није било онако не би сада било овако". Кад ово садашње вријеме буда онда нико се не усуђује ни помислити какво ће бити то будуће сада. Нисам баш сигуран да се неко спраман жртвовати да изнесе толики терет на леђима како би привредни криминал до неке нормале обуздао. Ми сви видимо да се нова вриједност не ствара, сва милионска богаства су настала тако што се стотине торби испразни да се своја напуни. То нити има везе са привредом ни са економијом, ио своје име има. Тешко је вјеровати да се са тим проблемима може неко борити подржан само голим гласовима сиротиње. Нама не валадају никакви људи него прљави новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

24.08.2014 17:03

Ма људи де мало стрпљења и Српска има да пресиса све западне леватске дрзаве. Мислите да је Зељкин син, Тегелтијина церка, Додикова церка те такви капацитети и струцњаци на лијепе оци добили посао те возају некакве крсеве од двјестотињак хиљада КМ и зиве у милионским баракама по бјелом свјету те се пате гладни и зедни једва издвајајуци по 1000 КМ за вецеру. НЕ они су измислили ХЛАДНУ ФУЗИЈУ ТЕ ПРЕНОС ЕЛЕКТРИЦНЕ ЕНЕРГИЈЕ БЕЗ СУКО УТИКАЦА И НАКАРАДНИХ ЗИЦА! Својим науцним радом Николи Тесли јасно показасе и доказасе да је ТЕЛЕ те да и од њега имају паметнији. Ови струцњаци одавно открисе тајну Бозије цестице али цекају резултате избора да објелодане свој науцни рад те да покупе милијарде а од Српске направе оазу благостања и просперитета ха ха ха. Е мој Спирицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

24.08.2014 17:09

Сви ви како сте досли на власт возате тенкове, а доце време па це те возати циваре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

24.08.2014 17:10

Вецерас је гост атв вијести Драгомир Јовициц.Из поузданих информација сам цуо да је та странка настала само да разбије гласацко тијело опозиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

разум

24.08.2014 19:38

прво није тачно да су сви исти, пет прста на истој руци па нису исти, зо је погубна теза као и неизлазак на изборе, народу се даје последња шанса да масовно изађе на изборе и каже баргри доста је више! За оне који преузму власт, преузимају и огромни терет и одговорност, да донесу законе о испитивању и одузимању имовине у вези са криминалом, уосталом господин Босић се изјаснио да је спреман да се прихвати тешког задатка, а неко мора, ови што су све ово за ових изгубљених 9 година развалили немогу они то урадити, овај Јовићић је управо у служби баје, да умањи ефекаат опозиције, тројански коњ, размислите народе и сложно напријед као што смо изашли када је требало бранити своје огњиште!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вага

24.08.2014 19:54

Коалиција СНСД-ДНС-СП, дошла је на власт тенковима, тачно, а отићи ће потезом оловке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

24.08.2014 20:18

у ова времена, нема глупљег политицара од сколованог политицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.08.2014 21:30

Сви сте ви исти и сви имате газде вани,били сте на власти сви и ви сте све богатији и богатији а ми све сиромаснији. Тако једино сто знам да после октобарских избора ми цемо платити цех а ви цете сви понесто усицарити,Додик свашта прица да би остао у својој фотељи удобној а ви свашта причате да би се дохватили његове фотеље па би ви као и он

ОДГОВОРИТЕ
Name

пролазник

25.08.2014 07:20

Пролазим сваки дан поред Шпирићеве зграде, па на жалост имам прилику да сваки дан гледам возни парк породице Шпирић. Син поред већ споменутог бијелог аудија вози још два службена возила (шкода суперб и форд фокус). Ћерка из Беча долази са аудијем Q3 ја мислим (бечке таблице). У сваком моменту их чувају два припадника несрећне СИПЕ. Шта му жена вози, не бих могао тачно погодити у оном низу скупоцјених возила...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

25.08.2014 07:39

Шпирићу, гдје је мљекара у Хан Пијеску, коју си обећао прије осам година пред изборе. Ходао си по селима љубио старцима руке да гласају за тебе и много шта им обећа. Шта су од тог обећања добили? Добили су Шпирићу, да је народ најсиромашнији, ништа им ниси од обећаног испунио, да нам није сарајевске мљекаре, коју треба свакако похвалити за откуп млијека, залосно ми планинско, сточарски крај, немамо своју мљекару. То смо некад имали. Овај народ коме си много обећао за осам година владавине, добио је Тебе као најбогатијег човјека. Све си слагао што си народу причао. Дошло је вријеме да се прекине са лазима, јер од лази се не зиви већ од поштеног рада. Да си мање себи узимао било би и народу боље. Како те није срамота изаћи у јавност и нешто рећи, кад све лазеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола_исток

25.08.2014 15:48

Истина је да су дошли на тенковима али отићи ће на оловци само је питање гдје ће отићи и да ли ће одговарати прије него што оду??

ОДГОВОРИТЕ
Name

сина

25.08.2014 16:48

Дигли људи кредите па се возикају и купују станове и свакојаке аутице, а то ми све врацамо, Врацацемо и врацати док нам је потомака насих, док год сиротиња буде децу имала и радјала да распикуцама враца толике дугове. Нека нам је на помоци онај сто им то дозвољава да раде од свог народа ста хоце. ИЗАДЈИТЕ НА ИЗБОРЕ, НЕКА ИЗЛАЗНОСТ БУДЕ 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радисав

26.08.2014 19:54

Па Чавић се увијек плашио тенкова!

ОДГОВОРИТЕ