'Пијевци' доводе капитена Севиље!

Мајкл Досон и Влад Кирикеш су прошлост Тотенхема. Федерико Фацио требало би да буде његова будућност. После неуспелих преговора са Виљареаловим, Матеом Мусакијом, Певци су се окренули у другом правцу и као мету издвојили управо капитена Севиље.

Фудбал 22.08.2014 | 14:22
'Пијевци' доводе капитена Севиље!

Шпански Ас наводи да је 27-годишњи централни бек већ спаковао кофере и да би у току дана требало да прође лекарске прегледе на Вајт Харт Лејну, а потом и парафира уговор са Тотенхемом.

Цео трансфер ће, према информацијама које круже Шпанијом и Енглеском, Певце коштати око 10 милиона евра. Андалузијском клубу ће, пак, остати тежак задатак да пронађе замену за човека који је тек по одласку Ивану Ракитића у Барселону задужио капитенску траку у тиму чији је члан већ седам сезона. То што је прихватио да оде само дан пред судар са Валенсијом на старту лигашке сезоне нимало се није допало људима из Севиље.

Фацио, међутим, није превише узбуђен, јер се предвиђа да ће са Јаном Фертонгеном чинити стандардни штоперски тандем Тотенхема. Мајкл Досон и Влад Кирикеш ће вероватно бити продати. Овај други можда чак и Роми с обзиром на то да је много јефтинији од Матије Настасића, којег притом јури и Манчестер Сити.

Коментари / 0

Оставите коментар