Николић тражи побједу без примљеног гола

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да очекује да његова екипе елиминише азербејџански Нефтчи и пласира се у групну фазу Лиге Европе.

Фудбал 21.08.2014 | 15:00
Николић тражи побједу без примљеног гола

Први меч баража за пласман у групну фазу ЛЕ Партизан - Нефзчи игра се у четвртак од 20.15 на стадиону у Хумској.

"У серији смо добрих резултата, иако смо испали из Лиге шампиона, због гола у гостима. Био би својеврстан подвиг улазак у групну фазу Лиге Европе.”

“Једини смо српски клуб у Европи, а тако је било и претходних година. Нефтчи заслужује респект, имају доста квалитетних странаца, али наш циљ је улазак у Лигу Европе. Желим победу, без примљеног гола", рекао је Николић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Он је поручио да ће “црно-бели” тешко задржати актуелан тим до краја прелазног рока и додао да му сметају новинарске спекулације око одлазака играча уочи меча са Нефтчијем.

"Наравно да ми то смета, али навикли смо тако пред сваку битну утакмицу. То није добро, али је реалност и навикли смо да радимо у таквим околностима. У Србији се крајем августа дешавају највеће промене и то је постало традиција код нас, али и мотив више да дамо већи допринос. И поред тога осећам се привилеговано што сам тренер Партизана и ових играча", рекао је Николић.

Фудбалери Партизана претходне недеље штрајковали су због неисплаћених зарада, а према сазнањима тренера играчи би у току дана требало да добију одређену суму новца.

Николић је рекао да су се опоравили Данило Пантић и Андрија Живковић, као и да су за утакмицу спремни новајлије Иван Петровић и Ненад Маринковић.

Коментари / 0

Оставите коментар