Интер сигуран на Исланду

Асистенцију у 89. минуту забележио и Здравко Кузмановић, само минут након уласка на терен - 0:3.

Фудбал 21.08.2014 | 11:30
Интер сигуран на Исланду

Интерова сигурна "тројка" на Исланду! Баш као што се и очекивало Нероазури су прилично лагано дошли до тријумфа у Рејкјавику против Стјарнана и практично већ после првог меча оверили пласман у Лигу Европе - 0:3 (0:1).

Упорни домаћин се добро држао све до 41. минута, када је бивши леви бек Роме, Додо, спојио Маура Икардија са голом Стјарнана, па је уследила сигруна егзекуција Интерове "деветке".

Тај погодак је у доброј мери олакшао посао италијанском великану у наставку меча. Додо је на самом старту другог полувремена показао да врло добро може да се снађе и у још офанзивнијој улози. Сјајно је испратио продор Жонатана у 48. минуту, ушао иза леђа одбрани домаће екипе и са друге стативе савладао немоћног Јонсона.

Здравко Кузмановић је готово из првог контакта са лоптом, само минут након уласка на терен, одлично упослио слободног Д'Амрозија, који је у 89. минуту са ивице шеснаестерца послао неодбрањив ударац у мрежу Исланђана.

Одбраном гостујућег тима током свих 90 минута беспрекорно је командовао Немања Видић, који је у 65. минуту зарадио и јавну опомену.

Реванш меч на Ђузепе Меаци игра се за 28. августа, с почетком од 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар