Фиш се не враћа тенису

Амерички тенисер Марди Фиш рекао је да је успео да ублажи проблеме са нервозом због којих је престао да игра, али да не зна да ли ће наставити каријеру.

Тенис 21.08.2014 | 10:45
Фиш се не враћа тенису

“Прешао сам дуг пут од тренутка када су проблеми почели”, рекао је Фиш, који је имао великих проблема са анксиозношћу од Мастерса у Мајамију 2012. године, са којег се повукао због проблема са срцем.

Фиш је истакао да је имао великих проблема због распореда турнира и сталних путовања, што се посебно видело на УС Опену исте године, када није изашао на терен на меч четвртог кола са Роџером Федерером

“Имао сам нападе панике на сваких 30 минута током дана у то време”, истакао је Фиш, који је открио и да три месеца није изашао из куће.

Пре годину дана изгледало је да се вратио тенису, међутим, није играо од тада, али је што се тиче здравља много боље. Открио је више током ноћи не носи уређај који му прати откуцаје срца, а започео је каријеру професионалног голфера.

Међутим, и даље истиче да би волео да се врати тенису, али се не зна када и да ли ће се он десити. Занимљиво, прихватио је специјалну позивницу да заигра у дублу са Ендијем Родиком на УС Опену, пре него што је његов сународник морао да одустане због антидопинг правила.

Коментари / 0

Оставите коментар