Џеку нови уговор!

Босанскохерцеговачки репрезентативац, Един Џеко, продужио је уговор с Манчестер Ситијем.

Фудбал 21.08.2014 | 00:15
Џеку нови уговор!

Един је раније изјављивао да ће остати у клубу с којим је освојио две титуле енглеског Премиершипа, а данас је потписао нови, четворогодишњи уговор.

На тај начин су у Ситију успјели да задрже најважније играче, јер су раније нове уговоре потписали Венсан Компани, Давид Силва и Серхио Агуеро.

“Стварно сам срећан овдје, ово је мој други дом и било је лако одлучити се на дужи останак у клубу. Од почетка сам знао да још дуго желим остати овдје и не видим да би ми негдје било боље”, рекао је Џеко, додавши:

“Савршено сам се адаптирао на овај живот, јако добро познајем саиграче, клуб, екипу и осјећам да могу још више напредовати. У протекле три и по године исписали смо заједно историју, али осјећам да смо тек на почетку једне лијепе приче”.

“Много је циљева преда мном за које мислим да могу остварити у овом клубу и вјерујем да сам на мјесту гдје све то могу остварити. Навијачи су увијек показивали велико повјерење у моје способности и осјећам љубав навијача, како ових у Манчестеру, тако и свих у свијету”, истакао је Џеко.

Џеко је за Сити одиграо 155 утакмица у свим такмичењима откад је дошао 2011. године у јануару из Волфсбурга. За првака Енглеске је постигао 66 голова, укључујући и неке најважније голове које су Ситију донијели трофеје.

У три и по године проведене на Етихаду, 28-годишњи нападач је освојио ФА Куп, Лига куп и две титуле првака Енглеске.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Глумци

21.08.2014 04:45

Хајд ста глумите као писете о Дзеки а о јединог представника БиХ у еуропи неспомињете и ако данас игра хисторијску утакмицу... слаб сте ви портал, нисте толеранти ни мало, смрдите на додика и ако сте против њега!

ОДГОВОРИТЕ