Бијељина: Ухапшен Драган Глоговац

Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ јутрос су на подручју Бијељине ухапсили Драгана Глоговца, осумњиченог за ратне злочине против цивилног становништва и ратних заробљеника почињене у мјесту Каменица у општини Завидовићи.
 

Република Српска 20.08.2014 | 12:27
Бијељина: Ухапшен Драган Глоговац

Глоговац је ухапшен према налогу Тужилаштва БиХ.

Глоговац је под истрагом Тужилаштва БиХ због сумње да је као припадник Војске Републике Српске, заједно са осталим војницима, нечовјечно поступао према затвореницима бошњачке и хрватске националности у затвореничком објекту "Фрањо Херљевић" у Каменици.

Тужилаштво је саопштило да ће Глоговац у законском року бити предат тужиоцу који ће га испитати, те након тога донијети одлуку о покретању приједлога за одређивање мјере притвора или мјера забране.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зозон

20.08.2014 12:32

Гдје си Бајо?Ста је ово јел то та твоја РС у којој хапси ко хоце и кога хоце.Ни тебе не пита нико ниста.А један дан це и тебе одвести до Зенице.Прицас празну прицу годинама, а људи одлазе у затвор по нарудзби из Сарајева и нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин-рс

20.08.2014 13:37

Ово нам је донио Додик и његова политика да нам хапсе људе који су стварали Републику Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

изненадјен

20.08.2014 15:14

Знаци ипак су је ови и овакви стварали. Није ни цудо сто нам је овако како нам је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

21.08.2014 08:39

Боље би вам било да изадјете и да протестујете због хапсења Срба него да сједите за рацунаром и лупате којекакве небулозе.

ОДГОВОРИТЕ