Живи у Требињу, а "брине" о Невесињу

ОО СДС Невесиња шокиран је изјавом посланика СНСД Илије Таминџије, који живи у Требињу, а представља се да води бригу о Невесињу, тако што у јавности износи неиситне о пројектима који се реализују на подручју општине представљајући их као СНСД-ове.

Република Српска 19.08.2014 | 14:32
Живи у Требињу, а "брине" о Невесињу

Срамотно је да на дан када смо у Невесињу имали манифестацију стару 139 година, чувену Невесињску олимпијаду, да изградњу болнице у Невесињу, приписује као заслугу владе и СНСД. Прећутао је, из њему знаних разлога , чињеницу да је та болница саграђена захваљујући покојном Михајлу Лабалу, Невесињцу из Америке, који је уложио лична средства у износу већем од седам милиона америчких долара.

Познато је да болница још није у функцији, иако је до сада у више наврата од стране највиших представника власти помпезно највљивано отварање ове установе, уз обећање да ће бити јединствена и препознатљива у региону по давању здравствених услуга.

Таминџија је обмануо јавност и око других инфраструктурних пројеката, тврдећи да их релизује СНСД.

ОО СДС Невесиња срамотном сматра и изјаву Таминиџије, који позива грађане да остану код куће, уколико неће гласати за СНСД. То је само потврда да је Таминџија, као и СНСД, изгубио компас и да је у њиховим редовима завладала паника због изласка на изборе више од 70 одсто незадовољних грађана и долазећих промјена у РС.

Ми ћемо интензивно радити да дође до промјена у РС. СДС има нови тим који је састављен од људи који нису били до сада у влади и који су се обавезали да ће обезбиједити услове за отварање нових радних мјеста, успоставити праведан порески систем, спријечити партијско запошљавање и непотизам и створити бољу будућност за младе како не би напуштали РС.


САОПШТЕЊЕ

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

невесињац

19.08.2014 12:56

Па овај цовјек је лопов,он у кампању по Невесињу иде са лицним обезбједјењем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина је

19.08.2014 13:12

Све је тацно,има ту јос података. Ово је кап воде у мору. У Требињу раде исте ствари и хвале се, а дрзе све под контролом све финансије и уцјењују гласаце радним мјестима. Иста екипа, само уцјене и малверзације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

19.08.2014 14:22

Да ли сте овог надобудног Бајиног дилбера видјели у мисији "скутоноше"? Ја јесам. Могу вам рећи да вјерно опонаша свог идола из Бакинаца, али, ипак, копија остаје копија. Надобудан, умишљен, ексцентричан, шупаљ на све стране ... а ипак само копија. Копија Баје, копија човјека и копија "стручњака" из области електроенергетике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

19.08.2014 14:51

Овај цовјек је срамота СНСДа, и због оваквих бахатих људи СНСД само губи гласове обицног народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

19.08.2014 14:53

Производ снсд секте. Херцеговина је уз Вукановића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пресидент

19.08.2014 17:14

Ало људи, па овај цовјек је прави требињац. Цовјек који је најмање 10 пута одбио позив да уцествује у рату. Дезертирао је и избјегао рат. Назалост на протеклим опстим изборима добио је повјерење градјана и мандат да их представља. Но медјутим никада се није огласио у скупстинској сали и заступао интересе градјана Невесиња. Цак је по статистици један од најнеактивнијих посланика. Долази у Невесиње по потреби. То се углавном десава у изборној години када се пред сами изборни процес сетка невесињским улицама и обмањује ојадјени народ прицама и илузијама. Направио је хаос медју људима око изградње енергетског пута Зови До - Дивин. Тај исти пролази кроз његово имање и тик уз његову породицну куцу. На том истом путу, који јос није ни заврсен, цији се дио асфалтирао прије непуних годину дана, вец је морао радити санацију и правити крпљацине. Нимало неразумљиво за њега и слицне њему. Они једноставно слијде свог водју,идола и богонаклоника сада вец бивсег предсједника Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо мг

19.08.2014 17:37

Колико лоповцина у једној дрзави како вас није срамота!Бруко српског рода!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

19.08.2014 20:58

Уз Драгана Вучетића је човјек који је окаљао часно невесињско име. Причаш да правиш болницу у Невесињу. Болницу у Невесињу је направио Михајло Лабало, поштени Невесињац који се одужио своме крају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

19.08.2014 21:43

Не знам шта је чудно. Па сав СНСД заснива своју кампању на лажима, јер немају на чему другом, с обзиром да ништа добро нису урадили за ову државу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЕЦА

20.08.2014 11:26

ТУГА ЖИВИ У ТРЕБИЊУ, А КАО БРИНЕ ЗА НЕВЕСИЊЕ, БАШ ТУГА НЕ МОЖЕ ОН БРИНУТИ НИ ЗА ТРЕБИЊЕ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

промјене

20.08.2014 14:14

тацно је да је дезертер,војни рок је одбио да слузи тацно 21.пут,лицно сам гледао тај папир.А,да не прицамо колико је пара опрао на Горњим хоризонтима,простируци асвалт по пар центиметара па га прва киса однесе,а све то добро наплате.Доводе изводјаце радова из федерације,умјесто да дају домацим фирмама да раде тај посао,зна се засто,лаксе им је да перу паре са њима.А највеци пробисвјет ових простопа је Драган Вуцетиц,савјетник насега предсједника,који је од владе добио висе од 20 милиона КМ,да покрене привреду херцеговине,медјутим,за њим остају само пропали проекти,Невесињске пилане,воцњака у невесињу,Николе Тесле,хладњаца у Љубињу......код њих ти вази правило дај ти мени,а народ ко ј...,мислим да је вријеме да станемо на пут овим криминалцима,као сто је стала ова група младица из Козарске дубице,И СВАКА ИМ ЦАСТ,сто су се први усудили да стану на пут Великом Баји......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

20.08.2014 16:17

Какав је цовјек знају сви невесињци Цијели рат се крио, прво у свом селу а онда је побјегао у Подгорицу. Сада за Митровдан долази на славу БОРС-а у цркву да ломи хљеб са родитељима погинулих бораца и стоји у првом реду. Просле изборе је Хетовим камионима насипао сеоске путеве и обецавао радна мјеста, а ево вец је поцео и ове године. Па народе ваљда знамо о каквом се цовјеку ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тунгуз

20.08.2014 20:25

Може он отићи, али вам бољи неће доћи. Код вас је проблем сто не умете да привучете људе из дијаспоре . Нараво не , јер царсијској раји одговара гунгула где се у мутном лови. Истина , можда имате паметних људи али немате људе који су видели свет и сватили како се посао води. Ето он није добар , зато вам је добар Зелимир Лакета и Милан Андријасевиц као квази пословни људи. Џаба вам је прицат, кад ваша опстина има 100км у буџету прошлога мјесеца. Ви морате да довучете пословне људе из свијета који ће моћи капиталом и пословносцу да вам помогну. Када рјесите незапосленост Невесиња онда можете бити примјер , Гацку, Билеци и свим осталим градовима. Ко те пита зашто је Јанко или Марко на власти. Ви траците време које сте давно изгубили и нема га више .Усли сте у аутобус који је кренео у амбис. кривите возаца а софер нема ни полозен возачки испит. Читав живот слусам како је преседник опстине професор Географије или Биологије. Ја верујем да они знају те предмете напамет али на жалост водити народ , град и државу морас да имаш памет. Не може неко водити државу а нај даља дестинација му је била Београд или Будва. Може бити Иља лош, може бити и дезертер ( ето ја проведох 4-5 година на ратисту) па шта . Ко некога боли сто сам ја био . Хватате се лоше политике . За сад је он добар само му се несмије дозволит да ради шта хоће. Ако му требају гласови нека их дебело заради, а не камионом шљунка. Причате сви исте приче и цекате да се чудо деси да вам неко да или да вам падне са неба. Рекосте Мр Лабало је дао 7 милиона доларе. Јадан човек он сам 7 а град и држава немогу још 2 па да запосле још 150 радника и да заживи економија . Са том болницом сте могли бити центар републике али не умете. А да и не говорим о месту болнице . Ужас. Од толико лепе средине они је набацили на стару па изгледа ко да је неко набацио на мртво магаре. С постовањем Тунгуз који воли Невесиње и цестите Невесињце .

ОДГОВОРИТЕ