Што је била 'фрка' на мечу Раднички - Партизан?

На полувремену утакмице у којој је у Нишу Партизан победио екипу Радничког са 1:4 дошло је немилих сцена, а дебљи крај је извукао - тренер Партизана Марко Николић.

Фудбал 19.08.2014 | 08:45
Што је била 'фрка' на мечу Раднички - Партизан?

Како преноси "Спорт", све је почело када је голман Радничког Ненад Филиповић у једном тренутку судији Дејану Димитријевићу рекао:

"Шта то свираш? Нећемо да скидамо гаће само зато што су они Партизан!".

То се уопште није свидело појединим играчима црно-белих, који су одмах ушли у вербални дуел са Филиповићем, пре свих Данко Лазовић и Петар Грбић, како сазнаје "Спорт".

Том приликом су играчи Партизана чувару мреже Нишлијама скренули пажњу и на то како су они доживели пораз Радничког у првом колу, са 0:2 у Београду од Црвене звезде:

"Ти боље да ћутиш, пошто си прошле недеље на Маракани махао рукама и глумио неког скретничара. Боље да си одбранио нешто, земљаче!"

Филиповић им је тада рекао да га чекају у тунелу који води ка свлачионицама, најавивши тако обрачун, али је на полувремену обезбеђење спречило да се гужва између поменутих актера претвори у тучу.

Судија Димитријевић је том приликом "из чиста мира", како јавља "Спорт", искључио тренера гостију из Хумске, Марка Николића, па је екипу Партизана у другом полувремену са клупе предводио Звонко Варга.

Партизан је без свог првог стратега на клупи најпре примио гол, који је пробудио наду Радничког да може и више од тадашњих 1:2, али је вице-шампион Србије у наставку меча још у два наврата затресао мрежију нишке екипе и остварио и другу првенствену победу у новој сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар