Како ће Звезда без Милијаша?!

Пре годину дана су му звиждали на утакмици са Черноморецом, а сада навијачи Црвене звезде желе да Ненад Милијаш остане у клубу по сваку цену.

Фудбал 18.08.2014 | 21:45
Како ће Звезда без Милијаша?!

Показао је капитен црвено-белих у прва два кола да одскаче квалитетом од остатка лиге, али би ускоро могао да по други пут напусти Маракану.

Он је након још једне бриљатне партије против Јагодине рекао да постоји велика могућност да ускоро оде у турску Манису.

„Видећемо још, не размишљам о одласку. Постоји велика могућност, али следећа утакмица је Војводина и само о томе размишљам“, рекао је Милијаш након дуела са Јагодином.

Он је на тој утакмици постигао невероватан гол из слободног ударца за 1:0, а потом је маестрално асистирао Дарку Лазовићу за трећи гол. Претходно је у првом колу против нишког Радничког био стрелац оба гола. Дилему да ли би задржао Милијаша да може нема ни тренер Ненад Лалатовић.

„Сувишно је трошити речи о Милијашу. Он је наш капитен, прави вођа, најбољи играч лиге и ако оде биће то велики хендикеп за Звезду. Да се ја питам, не бих га пустио! Волео бих да остане, а можда се нешто на том плану и деси у ових седам дана.“

Лалатовић, али и Милијаш оставили су могућност останка у Звезди, али црвено-бели ће по свему судећи без капитена у наставак сезоне. Босанчић се спомиње као његова замена, остаје да се види да ли ће моћи и да надокнади његов одлазак.

Коментари / 0

Оставите коментар