Пелегрини: Настасић иде сигурно!

Ричардс, Синклер и Гуидети такође мењају средину. Претпрошле сезоне Матија Настасић је био стандардан у екипи Манчестер Ситија, истиснуо је Џолиона Лескота из првих 11, био је један од најимпресвнијих младих играча на Острву, а навијачи Грађана су га прилично ценили.

Фудбал 18.08.2014 | 20:45
Пелегрини: Настасић иде сигурно!

Када је Мануел Пелегрини прошлог лета заменио Роберта Манчинија, Настасић је пао у други план, како због повреде тако и због доласка Мартина Демикелиса. Српски штопер није успео да се врати у прву поставу, а како је Дедрик Бојата стасао за први тим, а Елијаким Мангала дошао за 40.000.000 евра из Порта, Настасић је постао пети избор Чилеанца и он је одлучио да му допусти да промени средину.

„Матија мора да игра. Већ имамо четири важна играча на штоперској позицји – Демикелис, Компани, Мангала и Бојата. Тако да ћемо у наредних неколико дана видети шта се дешава са Настасићем. Он је важан играч, али има понуде и најбоље за њега је да игра", рекао је тренер.

И Мајка Ричардс се налази у сличној ситуацији пошто су на његовој позицији Пабло Забалета и Бакари Сања.
„Исто важи и за Мајку Ричардса, он није желео да остане овде јер је желео да игра више. Имао је понуду за продужетак сарадње, али није желео да потпише нови уговор", додао је Пелегрини.

Овог прелазног рока се причало о интересовању италијанских клубова – Јувентуса, Роме и Интера, а наводно је и Арсенал био заинтересован за српског штопера, Тобџијама дефинитивно треба играч на овој позицији јер је клуб напустио Томас Вермален.

Чилеанац је потврдио и да ће Скот Синклер и Џон Гуидети највероватније напустити Етихад јер он не воли да има превише играча у екипи.

Коментари / 0

Оставите коментар