Рат на Острву због Јунајтеда!

Дарен Флечер и Вејн Руни одговорили на прозивке Стива Мекманамана. Још није готово ни прво коло Премијер лиге (у понедељак вече састају се Барнли и Челси), а на Острву букти рат! И то између бившег аса Ливерпула Стива Мекманамана и садашњих првотимаца Манчестер јунајтеда Вејна Рунија и Дарена Флечера.

Фудбал 18.08.2014 | 19:15
Рат на Острву због Јунајтеда!

Њих тројица су ушли у верлбални обрачун који су сензација гладни енглески медији једва дочекали и разбуктали страсти међу навијачима у на старту сезоне за који многи тврде да би могла да буде једна од најузбудљивијих у историји. Разлог обрачуна је Мекманаманов старт ђоном на фудбалере Црвених ђавола и то пре сусрета са Свонијем који је славни клуб изгубио. Бивши енглески репрезентативац, сада запослен као стручни консултант на једној ТВ станици, отворио је фрон следећим речима:
„Луј ван Гал на располагању има најгори тим Манчестер јунајтеда који сам видео у последњих 20 година!“

Разумљиво, такве речи бившег крила Ливерпула, иначе мрског непријатеља Манчестера, снажно су одјекнуле широм државе, а изазвале гнев у свлачионици стадиона Олд Трафорд.
„Неки људи су годинама чекали прилику да нападну Манчестер јунајтед, сад је савршен тренутак за тако нешто. Но, дуга је сезона и не верујем да ће исте речи поновити на крају првенства. Верујем да ћемо имати успешну сезону, сви играчи мислие исто што и ја. Коментари попут Мекманамановог дају нам већу мотивацију“, рекао је Дарен Флечер.

Колико је ствар озбиљна сведочи чињеница да је Манчестер „ангажовао“ новог капитена Вејна Рунија да се преко клупског сајта обрати јавности поводом коментара Стива Мекманамана.
„Не играмо фудбал да бисмо доказали људима да греше, већ излазимо на терен да бисмо побеђивали за нас, навијаче и клуб. Знамо да је претходна сезона била права катастрофа, то што смо тад урадили није довољно за амбиције Манчестера. А медијима је увек привлачнија прича кад Јунајтед изгубили, тад зовете бивше играче да кажу коју реч против нас и наше је да такве околности прихватимо. Клуб је успешан и знамо да је то сјајно, али кад не побеђујемо онда доста људи чека прилику да паднемо како би могли да нас нападну. Морамо да се постарамо да будемо успешниј него прошле сезоне“, обећао је Руни.

Коментари / 0

Оставите коментар