Ана: Очекујем сјајан меч са Сереном

Српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да је пресрећна због пласмана у финале турнира у Синсинатију и да очекује сјајан меч са Сереном Вилијамс.

Тенис 17.08.2014 | 14:15
Ана: Очекујем сјајан меч са Сереном

Ивановићева је до победе над Рускињом Маријом Шараповом у спектакуларном мечу пуном преокрета дошла са 6:2, 5:7, 7:5, после два сата и 46 минута игре.

Њена ривалка у борби за титулу, од 20 часова по нашем времену, такође је у три сета елиминисала Каролину Вознијацки из Данске.

“За мене је најбитније да се опоравим до финала и свежа уђем у меч. Сигурна сам да ће то бити сјајан меч. Већ три пута смо играле ове године”, рекла је Ивановићева, “Мислим да ће меч са Сереном бити одличан тест за мене. Она је најбоља тенисерка на свету, такође велика шампионка, надам се да ће меч проћи добро за мене”.

Ивановићева и Вилијамсова су се до сада састајале седам пута, а америчка тенисерка води са 6-1 у победама. Једину победу у међусобним сусретима Ана је остварила на овогодишњем Аустралијан Опену, а потом је Серена узвратила у Риму и Стенфорду, победама у три сета.

Српска тенисерка је у мечу са Шараповом спасла две меч лопте и успела да тријумфује после два сата и 46 минута игре.

“Мислим да сам дозволила да меч буде оволико неизвесно. Нисам се кретала довољно и играла сам пасивно. Али, она је шампионка и борила се веома добро. Морала сам да се освестим у трећем сету, тако да ми је драго што сам на крају победила”, нагласила је Ана.

Коментари / 0

Оставите коментар