Прва лига РС - 1. коло

У оквиру 1. кола Прве лиге Републике Српске одиграно је шест сусрета на којима је постигнуто 11 погодака. Највише погодака пало је у дуелу Слободе из Новог Града и Напретка из Доњег Шепка (4:2), док у дуелима Пролетера из Теслића и Крупе, те Младости из Гацка и Рудар Приједора није било голова.

Фудбал 17.08.2014 | 12:45
Прва лига РС - 1. коло

Слобода је дуел са Напретком отворила на сјајан начин и већ у 5. минуту је преко Александра Војиновића стигла до предности. Но, само 15 минута касније Љубиша Јовановић поравнава на 1:1. Пет минута прије одмора Арнес Бркић домаћима враћа предност, да би исти играч у 62. минуту погодио за 3:1. Једанаест минута касније Маринко Растока постиже погодак за 4:1, да би у 85. минуту Иван Нинић погодио за коначних 4:2.

Некадашњи премијерлигаш Леотар на Полицама је дочекао Дрину ХЕ Вишеград. До 59. минута било је почетних 0:0, да би тада Лазар Зечевић довео домаће до предности. Но, само седам минута касније Далибор Дамјановић ствари враћа на почетак. У самом финишу, тачније девет минута прије краја Леотару три бода доноси резервиста Милош Марковић.

До велике побједе стигли су фудбалери Подриња из Јање, који су у Фочи с минималних 1:0 савладали Сутјеску, а једини погодак на сусрету постигао је Давор Арнаутовић.

С минималних 1:0 славио је и Текстилац и то на гостовању код Козаре, а погодак вриједан три бода постигао је Асеведо Крус.

Посљедњи сусрет 1. кола у којем се састају Слобода из Мркоњић Града и Власеница игра се данас са почетком у 17:00.

Коментари / 0

Оставите коментар