И Миске се опростио од БХ дреса!

Након сада већ бившег капитена фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, Емира Спахића, још један Змај се одлучио опростити од најдражег дреса.

Фудбал 15.08.2014 | 14:30
И Миске се опростио од БХ дреса!

Звјездан Мисимовић, фудбалер са највише наступа у нашем А тиму и његов други најбољи стријелац свих времена одлучио је рећи збогом репрезентацији Босне и Херцеговине, али само на терену, на трибинама ће и даље бити најватренији навијач свој домовине.

У цијелости вам преносимо доста емотивно “опроштајно” писмо Звјездана Мисимовића.

“Након дугог размишљања, тешка срца сам одлучио да са себе скинем најдражи дрес у којем сам одиграо најважније утакмице у свом животу. Осјећам да је дошло вријеме да неко млађи заузме моје мјесто, а ја се преселим на трибине као најватренији навијач своје репрезентације, оне за коју сам увијек давао све од себе. Надам се да ће моја дјеца као и будуће генерације кренути мојим путем и да ће им бити пуно лакше него мени, јер када је било најтеже, био сам сигуран и слушао своје срце са одлуком да играм за своју домовину.

Најљепше тренутке у својој каријери сам доживио са фудбалском репрезентацијом Босне и Херцеговине и најбоље пријатеље стекао међу момцима који су са мном дијелили свлачионицу. Круна моје каријере и оно о чему сам сањао још од дјечачких дана је учествовање на једном Свјетском првенству, што ми је ова репрезентација и омогућила. Поносан сам да сам био дио историјског успјеха и првог пласмана, надам се од многих, наше младе државе на једну тако велику смотру најбољих. Увијек ћу бити на располагању са својим знањем и искуством свом Фудбалском савезу, својој домовини и људима који живе у њој, својим Босанцима и Херцеговцима. Хвала свим селекторима од којих сам толико ствари научио, хвала свим саиграчима који су имали повјерења у мене као човјека и играча, и наравно навијачима који су ми били мотив и подршка да дам све од себе на зеленом терену.

Воли вас ваш Миске”.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

стари

15.08.2014 12:33

Тако је мајсторе,зив и здрав био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

травник

15.08.2014 12:42

велик си човјек

ОДГОВОРИТЕ