Ђоковић опет шокирао - поразом!

Први тенисер света Новак Ђоковић изгубио је од Томија Робреда са 7:6 (8-6), 7:5 у трећем колу турнира из Мастерс 1000 серије у Синсинатију.

Тенис 15.08.2014 | 11:00
Ђоковић опет шокирао - поразом!

Новак је одиграо још један веома лош меч – против Симона се провукао, али сада то није био случај. Ђоковић је поново био и сувише пасиван, имао је проблема и са намештањем на ударце и правио је много грешака – 30 неизнуђених, уз 19 винера.

У првом сету Ђоковић је успео да надокнади брејк заостатка и да потом спаси две брејк лопте, али је у преломним тренуцима у тај брејку Робредо био бољи.

У другом сету Новак је узео само четири поена у шест гемова на сервис Шпанца, а на другој страни је у десетом гему спасао две брејк лопте. Тада се спасао, али у 12. гему је Робредо створио још једну меч прилику и овога пута је бриљантним форхендима стигао до велике победе.

Новак није остварио очекиване резултате пред УС опен – испао је у трећем колу и на Роџерс купу и у Синсинатију, а поразом од Робреда изгубио је шансу да постане први тенисер у историји који је освојио све турнире из Мастерс серије.

Коментари / 0

Оставите коментар