Лажно пријавила крађу

Дјевојка Л.Е. (26) из Приједора, са привременим боравком у Шведској, лажно је пријавила крађу торбице са намером да од осигуравајуће куће у Шведској наплати пријављене ствари, саопштено је ЦЈБ Приједор.

Република Српска 13.08.2014 | 20:30
Лажно пријавила крађу

Ствари које је пријавила да су јој наводно украдене, Л.Е. је након криминалистичке обраде показала полицији, а налазиле су се у њеном стану, у Улици Вука Караџића.

Л.Е. је прексиноћ полицији пријавила да су јој у Његошевој улици у Приједору с леђа пришла два непозната мушка лица возећи се скутером, те да су јој из руке истргнули торбицу у којој су били новчаник, 220 евра, 40 КМ и мушки сат марке "ОРИС" вредан 1.900 евра, наводећи да је материјална штета око 5.150 КМ.

Против Л.Е. ЦЈБ Приједор поднеће Окружном тужилаштву Бањалука извештај о почињеном кривичном делу лажно пријављивање.

Из ЦЈБ Приједор није саопштено хоће ли о случају обавестити надлежне органе у Шведској или осигуравајућу кућу од које је Л.Е. намеравала наплатити одштету.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

xxx

13.08.2014 19:27

хоце дама да проведе годисњи луксузно а цега се све досјете па то да сутра буде зена и мајка када се сада бави лоповлуком срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора

14.08.2014 04:11

Циме се све људи неце бавити. Био је један сто је пет пута пријављивао крадју кола у БиХ и тек пети пут су открили да је била лазна пријава. Наравно да је кола продавао у пола цијене и јос од осигурања наплацивао... Дотицна господја је мала маца у таквом послу али не казе нас народ дзаба "у лази су кратке ноге"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.08.2014 04:41

Будуца Зељка Цвијановиц!

ОДГОВОРИТЕ