Требиње: Политички трансфер или освета?

Трећина чланова Градског одбора Партије уједињиних пензионера Требиње одлучило је да промјени страначки дрес.

Република Српска 13.08.2014 | 19:55
Требиње: Политички трансфер или освета?

Њих 14 прешло је у редове СНСД-а, јер су, како кажу, незадовљни радом предсједника Градског одбора Ђока Таране, као и првог човјека ПУП-а Републике Српске Илије Стеванчевића.

Бивши потпредсједник Градског одбора ПУП-а Слободан Дучић каже да је група пензионера прешла у СНСД јер њихов предсједник Ђоко Таран лоше заступе интересе ове популације, односно да ради по инструкцијама предсједника ПУП-а Илије Стеванчевића. 

“Не слажем се са радом Градског одбора и са радом Илије Стеванчевића, предсједника ПУП-а. Ми смо били у коалицији са многим партијама, са доктором Јандрићем, са СДС-ом, са Социјалистичком партијом, а Стеванчевић није ништа урадио и направио”, каже Дучић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а, Лука Петровић, задовољан је овим трансфером.


“Довољно је рећи да све што је напредовало за статус пензионера напредовало је у ових протеклих осам година. Људи који су прешли из ПУП-а у то су препознали И видјели су како је застранилиа њиихова бивша странка у Требињу и почела да рјешава личне ствари, а не да рјешава ствари пензионера”, истакао је Петровић.

Прелазак групе пензионера у редове СНСД-а може се гледати и као својеврсна освета ПУП-у, односно њеном предсједнику Ђоку Тарани.

Наиме, према незваничним информацијама СНСД већ дуже времена врши притисак на Тарану, који је одборник у Скупштини града Требиња, да им се прикључи у рушењу актуелне градске власти, али им то никако не полази за руком.

“Ја сам разговарао са са мојим пријатељима из СНСД на неке теме сличне и такве, али директно то не. Није ово први примјер прелазака. Увијек неко прелази из једне партије у другу”, нагласио је Тарана.

Тарана каже да је положај пензионера у Републици Српској најлошији у окружењу, а да ће ПУП без обзира на последња дешавања наставити са својим програмом, односно са борбом за бољи положај ове популације.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Око соколово

13.08.2014 18:13

Питање је само да ли су те људе купили за литру уља или килограм соли? Е мој Босићу, биће више него тешко. Жао ми је нормалних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

13.08.2014 18:17

Боље би прошли да су прешли у Обамину странку да га погурају јер се и њему клима столица а више би добили за трансфер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

13.08.2014 19:22

Видјели људи да празна не пуца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1988

13.08.2014 19:38

Шта ћеш, свакаквих будала има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

13.08.2014 19:42

Јадни си и они и странка у коју су пресли и из које су изасли. Сиротиња, јад, биједа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

херц

13.08.2014 20:05

Дучић је сигурно ухљебио некога у ХЕТ и сада му као нико не ваља осим СНСД-а.Жалосно како се неко јефтино продаје.Ово је жалосно шта раде ови политичари са народом,довели су их до биједе и сада манипулишу са њима како хоће.Надам се у промјене ,правну државу и равноправност грађана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мито

14.08.2014 06:53

Пустите људе нек сами одлуцују гдје це преци,рузни су ти коментари. Сад би они требали слусати вас, па нисте ви најпаметнији.

ОДГОВОРИТЕ