Лопес: Хвала Реалу на свему!

Нови голман Милана, Дијего Лопес захвалио се свом бившем клубу Реал Мадриду на "срећном и дивном периоду" проведеном у шпанској престоници.

Фудбал 13.08.2014 | 17:15
Лопес: Хвала Реалу на свему!

Лопес (32) је прошле године освојио са тимом титулу првака Европе, иако није бранио у елитном такмичењу, а током сезоне имао је неколико запажених партија.

"Било је то веома срећних годину дана за мене и једино што могу да урадим је да се захвалим Реал Мадриду. С друге стране, одушевљен сам и чињеницом да постајем нови голман Милана", рекао је Лопес.

Лопес је почео каријеру у Лугу, да би се убрзо преселио управо у 'краљевски клуб'. За седам година је уписао око сто наступа, што за први што за Б тим, пре него што се 2007. године преселио у редове Виљареала. После пет година у редовима 'Жуте подморнице', одиграо је осам сусрета у дресу Севиље, да би се коначно вратио у Мадрид пред почетак прошле сезоне.

Иако је неколико пута отворено говорио о томе да нема намеру да напусти Мадрид, долазак Кејлора Наваса је то претворио у неминовност.

"Надам се да ће цео посао са Миланом бити готов у року од 24 сата, такође, не постоје никакви проблеми медицинске природе", додао је Лопес.

Коментари / 0

Оставите коментар