Ухапшени испред Амбасаде Украјине

На десетине људи ухапшено је данас испред Амбасаде Украјине у Москви када је полиција почела да растерује око 200 људи који су се окупили да би пружили подршку званичном Кијеву у борби против проруских снага на истоку земље.

Свијет 12.08.2014 | 22:25
Ухапшени испред Амбасаде Украјине

"Полиција је била прилично груба са женама који су биле обучене у бојама украјинске заставе. Једна од жена која је одбила да "сарађује" с полицијом била је вучена по тротоару пре него што је убачена у полицијски комби", јавио је репортер московске радио станице Ећо, пренела је агенција АФП.

Француска агенција наводи да, анкете показују да Руси веома подржавају свог председника Владимира Путина у његовом чврстом ставу према Украјина, док државни медији приказују нове кијевске про-европске лидере "као фашисте који су покренули казнену операцију" против цивила руске националности који би желели да одрже блиске везе са Москвом.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Озон

12.08.2014 20:55

И јесу у питању фашисти, потомци оних који су се борили на страни Хитлера. Већ видјено у Хрватској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врле ВРС

12.08.2014 21:06

Знам набојати бар 10 украјинаца који су самном трулили, ратовали, неки и висе пута рањавани, тако да не треба људе генерализовати. Руса не знам ни једног!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Врле ВРС

13.08.2014 05:26

Па не знас ти, вјероватно си мислио на Украјинке... њих је било. Ако вец ниси ратовао по РС, гдје се могло срести јако много Риса, распитај се мало ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озон

13.08.2014 16:26

Хало Врле ВРС, ништа нисам генерализовао, прихватам да се нисам био довољно добро изразио, свакако мислим на есесовску хунту из Кијева која ЕУ схвата као четврти рајх и која је извршила пуч и тиме Украјну развалила да се неће опоравити ни за 30 година. Врло лако ће се на крају баладе, након још много разарања, Украјина поцијепати на двије државе. Као и све друге државе у којима се десило исто. Ето шта им уради она болесна идиоткиња Јулија Тимошенко, онај боксер и сва остала багра. Нарвно да нису сви Украјинци исти. И нигдје сви људи нису исти. Ови споменути су пуцали у ледја "својим" људима током организованих демонстрација а све с циљем да направе што већи хаос и уведу земљу у рат, надајући да ће истјерати Русе иако су они ту још прије него су ови покатоличени. Та земља ће можда бити спашена само у случају да се већина Украјинаца пробуди и окрене против тих нациста.

ОДГОВОРИТЕ