Распуцани Зенит - 8:1 против Торпеда!

Фудбалери Зенита најавили су да ће бити озбиљни кандидати за титулу и да неће дозволити да им трофеј исклизне из руку као прошле године.

Фудбал 09.08.2014 | 19:15
Распуцани Зенит - 8:1 против Торпеда!

Зенит је показао највише од руских екипа у прва два кола, а после уводне победе над Арсеналом од 4:0, сада је „торпедован“ Торпедо из Москве са чак 8:1.

Изабраници Андре Вилас-Боаша тако су се учврстили на првом месту са шест бодова, колико има и актуелни шампион ЦСКА, али уз много слабију гол разлику.

Голеаду у Санкт Петербургу отворио је Смољников у 26. минуту на асистенцију Фајзулина, а наставио је Рондон само седам минута касније.

Хулк је био сигуран са беле тачке три минута касније, па се тим резултатом отишло на одмор. Где су играчи у плавим дресовима стали, ту су и наставили у другом делу игре.

Рондон је погодио у првом нападу, а касније су мреже тресли Хулк и Шатов. У финишу меча Кержаков је постигао два гола од којих је један био са пенала, а коначан резултат у 89. минуту поставио је Ајдов.

Штопер Торпеда погодио је трећи једанаестерац који је судија Низовтсев досудио на мечу. Московљани су доживели и други узастопни пораз и сада су на дну табеле без бодова и гол разликом 2:12.

Зенит је потпуно доминирао на свом терену у поседу лопте (67:33%), а шутнуо је чак 25 пута ка противничком голу, од којих је 14 ишло у оквир.

У првом мечу дана ЦСКА је славио на гостовању Мордовији минималним резултатом (1:0). Стрелац јединог гола на мечу био је Думбија у 79. минуту, када је искористио најстрожу казну.

За ’армејце’ је до 87. минута играо репрезентативац Србије Зоран Тошић.

Коментари / 0

Оставите коментар