Лакташи: Опозиција уједињена око СДС

Уједињена опозиција у Лакташима представила је кандидата Савеза за промјене Лакташи на пријевременим локалним изборима.
Савез чини седам странака окупљених око Српске демократске странке.

Република Српска 07.08.2014 | 23:13
Лакташи: Опозиција уједињена око СДС

Српска демократска странка, Народни демократски покрет, Партија демократског прогреса, Странка напредна Српска, Српска радикална странка, Странка пензионера, Странка социјалне сигурности српских бораца представиле су Вукашина Војиновића као заједничког канидата за начелника Лакташа.

Након четири приједлога, као најбољи избор за рушење осамнаестогодишње тираније СНСД - а у Лакташима, како кажу у опозицији, је управо Војиновић.

Војиновић је одлучио да за сада не открива свој предизборни програм, а није се пуно бавио ни обећањима.

Иако је скупштина општине Лакташи поднијела жалбу, јер је ЦИК БиХ заказао изборе за 28 септембар, у Централној изборној комисији су нам потврдили да је то коначан датум што се њих тиче. Хоће ли жалба бити уважена, зависи од Суда БиХ који ће се изјаснити у року од три дана.

Један од кандидата опозиције био је и напредњак Жељко Перенчевић из Лакташа. Ипак, како сазнајемо, Перенчевић је одустао од заједничког наступа коалиције, а за БН телевизију је потврдио да ће сутра на конференцији за новинаре у Бањалуци све бити речено.

У ЦИК - у су нам потврдили да се његова странка пријавила за пријевремене локалне изборе.

Кандидат СНСД - а је Мирослав Коџоман.


(БН ТВ)

 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

горан

07.08.2014 20:15

Смијесан си за Кодзомана,прво у породици ријеси ситуацију па онда трази да у локалној заједници несто радис...церка не прица са тобом-срамото...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобатовци

07.08.2014 20:15

напред Вуле до побједе,воле те твоји Кобатовчани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

леноx

07.08.2014 20:17

Змија се у главу туце!!! Ово је прилика за нокдаун у првој рунди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Илић

07.08.2014 20:33

Само храбро, морамо скинути црвену банду са власти. Прошло је вријеме Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактасанин

07.08.2014 21:11

Само нове промјене могу донијети млади људи као сто је Перенцевиц и Српска Напредна Странка јер смо у Србији вец видјели да је то будуцност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радикал

07.08.2014 21:16

Смјесно је ово да Лицанин прица о промјенама и смјени СНСД-а а у коалицији је са ДНС-ом и сад хоце да прогурају прицу како напредњаци раде за СНСД.Напријед Хадзија,напријед Перенцевицу до побједе јер цете побједити и СНСД и СДС народ је из Вуцица и Српску Напредну Странку и неце нас висе преварити

ОДГОВОРИТЕ
Name

близо лакташа бл

07.08.2014 21:16

А Горана знаш ли да твој Коџоман био најлошији ђак у разреду и при томе још купио неку вишу школицу и поставили га за директора и сад још да буде предсједник. Жалосно је да уопште пишеш било шта. Ово је трагедија гора од поплава јер је сами себи правимо. Доле Баја и остали лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУБО ЦУБИЦ

07.08.2014 23:02

НАПРИЈЕД ВУЛЕ ДО ПОБЈЕДЕ УДРИ ПО БАНДИ ЛОПОВСКОЈ ПОЗУРИ НЕМОГУ ВИСЕ РЕКЕТ ПЛАЦАТ И ДРЗАТ ПОЛА ИМОВИНЕ ТУДЈЕ НА СЕБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринути градјанин

07.08.2014 23:31

У Лактасима се ломе копља за републицке изборе. Гласањем за СНСД потписујете да ви и васа дјеца плацате тудји луксуз. Топаловиц два стана у Београду,куца у Лактасима. Скрбиц острво у Грцкој,вилу у Монте Карлу,куцу и стан у Бецу,двије куце и стан од 200 квадрата у Бањалуци. Додик вилу и два стана у Београду. Бивси директор ПИО РС вјеровали или не два стана у Њујорку на Менхетну. Да не набрајам даље. Људи добро се запитајте гдје ово води и колико год ово изгледало апстрактно мозе се зауставити само одакле је и поцело из Лактаса. Просле изборе излазнос у Лактасима је била цца 50 % сто знаци да друга половина гласаца има јако добар разлог да гласа за промјене и за процесуирање измедју остали и ове горе поменуте или ... не постоји или!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

07.08.2014 23:34

Каква је ово фора...Сукало подржава Павића..Додика, Цвијановићку. .а сад онај његов пулен Личанин Савез...свашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

ћело

08.08.2014 06:42

Надам се да је дошло вријеме да поштен народ мало одахне од тираније а да ови оду тамо гдје им је мјесто одавно. Сретно Вуле!

ОДГОВОРИТЕ