ЛЕ: Сарајево се нада чуду!

Наш посљедњи представник у Европи, ФК Сарајево, вечерас игра реванш сусрет трећег кола квалификација за Лигу Европе, против снажног грчког Атромитоса.

Фудбал 07.08.2014 | 14:15
ЛЕ: Сарајево се нада чуду!

Прва утакмица на Кошеву донијела је изабраницима Џенана Ушчуплића минималан пораз резултатом 2:1, па се тако бордо тим довео у ситуацију да уочи реванша све осим испадања буде велико изненађење. Атромитос је на Кошеву показао да је итекако озбиљан тим, јер су успјели постићи два гола Сарајеву из не претјерано великог броја прилика. Сарајево је у том сусрету више нападало, али недостајало је реализације и мало креативности у финишу.

Утакмица против Атромитоса је Сарајеву могла отворити очи и указати на неке ствари, на којим би се дало порадити. Свјестан тога је и тренер бордо тима који се неће предати у Грчкој, а утакмицу је најавио дјелимично оптимистично.

"Ми смо максимално мотивисани да на једном овако квалитетном терену одиграмо добру утакмицу и надамо се позитивном резултату. Мислим да смо показали да можемо да се носимо са екипом Атромитоса. Ми ћемо урадити апсолутно све да направимо позитиван резултат. Практикујемо да играмо нападачки код куће, али овај пут ћемо бити мало стрпљивији и тражићемо шансе из контри и полуконтри", рекао је Ушчуплић.

Тренер Атромитоса са друге стране најављује да ће његов тим покушати заборавити резултат из прве утакмице те се максимално концентрисати на 90 минута који слиједе.

"Играмо против јако квалитетног тима који је препун искусних играча. Резултат из првог меча морамо занемарити. Настојаћемо да постигнемо гол, али најважније је да сачувамо свој гол. Не смијемо дозволити да они постигну гол, то би све промијенило," каже Параскос.

Атромитос ће вечерас, без икакве дилеме, бити велики фаворит за побједу. Остаје да се види шта може урадити Сарајево у Грчкој и има ли бордо тим квалитета и среће да избори пролаз даље.

Утакмица се игра са почетком у 20 сати на стадиону Перистери.

Коментари / 0

Оставите коментар