Наполи славио против Барсе!

Фудбалери Наполија победили су Барселону са 1:0 у пријатељском мечу одиграном у Женеви.

Фудбал 07.08.2014 | 10:45
Наполи славио против Барсе!

Јунак победе италијанског клуба био је Блерим Џемаили који је из велике даљине волеј ударцем савладао Клаудија Брава на његовом дебију на голу Барселоне.

Браво је претходно имао спектакуларну одбрану шута Марека Хамшика у првом полувремену, али је потом грешком поклонио победу Наполију.

Гол Џемаилија дошао је пошто је Барселона практично контролисала игру у Женеви, а поред Брава у дресу каталонског клуба дебитовао је и Иван Ракитић, који је дошао из Севиље.

С друге стране, иако је имала већи посед лопте, Барселона није имала права решења у нападу, док су играчи Наполија били одлични у одбрани.

Обојица тренера су искористили готово све играче које су имали на располагању, а до 75. минуту само тројица играча који су били међу стартерима су остали на терену.

Тренер Барселоне у Швајцарској није могао да рачуна на играче који су тек почели да тренирају после паузе од Светског првенства у Бразилу, између осталих на Лионела Месија и Нејмара. Бразилац је у уторак имао лекарске прегледе, а у среду је одрадио и први тренинг од лома пршљена на мечу са Костариком на Мундијалу у домовини.

Коментари / 0

Оставите коментар