Анри: Милер бољи од Месија и Роналда!

Француски фудбалер Тјери Анри рекао је да сматра да је Томас Милер бољи узор од Лионела Месија или Кристијана Роналда.

Фудбал 05.08.2014 | 14:15
Анри: Милер бољи од Месија и Роналда!

Анри ће у среду увече бити део ’Ол стар’ тима МЛС лиге, који ће се састати у пријатељском мечу у Портланду.

Пред тај дуел, Анри је похвалио свог сународника Франка Риберија, за којег се зна колико је био незадовољан што је остао без „Златне лопте“, која је отишла у Роналдове руке, упркос сјајној сезони коју је имао у Бајерну.

„Дриблинзи у празно, трикови, то није фудбал. Фудбал је оно што Томас Милер игра. Да имам сина који тренира фудбал рекао бих му: ’угледај се на Риберија, угледај се на Милера’. Роналдо и Меси су ’чудаци’, немојте да покушавате њих да копирате, већ гледајте Риберија и Милера“, рекао је Анри.

Француски фудбалер је истакао да би људи требало више да причају о Милеровим играма на Светском првенству у Бразилу, на којем се са репрезентацијом Немачке окитио титулом.

„О ономе што је Милер урадио на Светском првенству људи не говоре, али би требало. Игра фудбал на прави начин, он се брани, он напада, контролише лопту када то треба да ради, додаје је у правом тренутку. И, када треба да заврши акцију, он је заврши. Он не дрибла у празно, а када треба да засија, он то и учини. Он ради оно што ова игра од њега тражи“, истакао је Анри.

Коментари / 0

Оставите коментар