Јелена спремна за Монтреал

Српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је да се опоравила од повреде кука и да спремно дочекује Роџерс куп у Монтреалу.

Тенис 04.08.2014 | 11:15
Јелена спремна за Монтреал

"Санирала сам повреду кука, последњих неколико недеља сам напорно тренирала како бих се што боље припремила за предстојеће турнире. Осећам се свеже и спремна сам да се такмичим. Треба да удјем у такмичарски ритам, није лако играти после месец и по дана паузе. Видећемо, надам се најбољем", казала је Јанковићева извештачу агенције Бета у Монтреалу.

"Турнири у Монтреалу и Синсинатију ће бити припремни за УС опен. Даћу све од себе да на тим турнирима одиграм што више мечева и да са много самопоуздања дочекам турнир у Њујорку", додала је девета тенисерка света.

Такмичење на Роџерс купу у Монтреалу почињеу у понедељак, Јанковићева је као седми носилац слободна у првом колу, а у другом колу ће играти против победнице меча 22. тенисерке света Американке Слоун Стивенс и домаће тенисерке, Александре Вознијак, 101. на WТА листи.

"Очекујем сјајан тенис ове недеље у Монтреалу, осим две тенисерке мислим да су ту сви топ играчи. Радујем се турниру, пошто се нисам такмичила месец и по дана. Само размишљам о сваком наредном мечу и желим добро да се осећам на терену".

Она би у другом колу могла да игра са домаћом тенисерком.

"Наравно да није лако када играте против домаће тенисерке и када је публика против вас. Али морам да се концентришем на своју игру, да радим оно што најбоље знам, а видећемо да ли ће за мене неко навијати, то не могу ја да кажем", рекла је Јанковићева.

Коментари / 0

Оставите коментар