Бруно Мезенга у Бешикташу!

Некадашњи нападач Црвене звезде близу преласка у редове славних истанбулских Орлова.

Фудбал 03.08.2014 | 20:00
Бруно Мезенга у Бешикташу!

У Црвеној звезди промашај, а у турској Суперлиги звезда прелазног рока.

Бразилски нападач Бруно Мезенга је једна од тема дана у фудбалској јавности Турске с обзиром да се налази на прагу трансфера у Бешикташ. Славни клуб из Истанбула је Мезенгином актеулном клубу Ахисару понудио четири милиона евра за бразилског голгетера. Велике су шансе да ће посао бити завршен у наредних пар дана...

Мезенга је у прошлој сезони био ударна игла Ахисара за који је постигао 11 голова у 31 првенственом мечу и привукао пажњу Бешикташа који јури пласман у Лигу шампиона и адекватна појачања. Представници Бешикташа су се данас састали у Измиру са Мезенгиним менаџером и наводно је договор између те две стране склопљен. Остаје сада да и Ахисар да зелено светло, а с обзиром на понуђена четири милиона евра није искључено да се и то деси. Поготово с обзиром да Мезенга наводно има усмени договор с управом Ахисара да му се омогући одлазак уколико стигне понуда неког од три највећа турска клуба.

Мезенга се није прославио током оне једне сезоне у Црвеној звезди када је у 18 мечева постигао пет голова, али је остао упамћен по оном прелепом голу петом у мечу против Смедерева.

Подсетимо да је Ахисар пре пар дана продао и најбољег играча Омара Нијаса који је за 5,5 милиона евра прешао у московску Локомотиву.

Коментари / 0

Оставите коментар