Тјелохранитељи изнијели "прљав веш" свјетских звијезда!

Звезде које гледамо на филмском платну делују савршено, и одају утисак људи који немају никакве пороке ни проблеме у животу. Међутим, навике многих од њих су и више него контроверзне, а са јавношћу су их поделили бивши телохранитељи којима је очигледно дозлогрдило.

Забава 03.08.2014 | 12:14
Тјелохранитељи изнијели "прљав веш" свјетских звијезда!

Џони Деп - Пре његовог растанка са Ванесом Паради, бивши телохранитељ открио је да су њих двоје са својом децом проводили превише времена у некој врсти "скривене просторије испод земље" у Холивуду, а не у Француској како су тада навели медијма. - Потрошио је право богатство на сигурносне системе, који задржи на десетине сакривених камера за које нико сем њега не зна - објаснио је бивши телохранитељ.

- Не жели да га гледају као познату личност. Никада га нећете видети како купује у неком од холивудских булевара. Не воли пажњу. Купује тако што му неко од телохранитеља донесе ствари кући, где он одабере оно што му се допада.

Пинк - Пре него што је добила ћерку,певачицин бивши запослени изјавио је: - Она обожава да ексира пића, и једна је од најлуђих "парти девојака" које познајем. -Затим је изјавио да је Пинк после тих пијанстава умела да заспи на улици, по тоалетима, а да је једном заспала у столици у дворишту Плејбој виле, после једне од разузданих журки.

Џенифер Анистон - Џен је веома слободна када је у питању показивање њеног голог тела - рекао је бивши телохранитељ глумице. - Када вам ујутру отвара врата увек је у доњем вешу, а некада само у топлесу. Никада се не покрива. Али сви смо временом навикли на то. То је једноставно она. Полугола. Толико пута сам је видео обнажено да могу да вам набројим све младеже на њеном телу - сликовито је завршио телохранитељ.

Џулија Робертс - "Згодној жени" очајно недостаје купање. Тако тврди један од њених бивших запослених, који је изјавио да Џулија уме толико непријатно да мирише да се сви склањају. -Џулија је тотални хипик. - изјавио је стручњак који се бринуо за безбедност холивудске звезде. - Данима се не купа. Воли да штеди воду, пошто је прави борац за екологију. А такође воли свој природни мирис. Њен супруг Дени је исти као и она, па су се сјајно уклопили. Заједно уживају у том избегавању каде. - рекао је безбедњак.

Парис Хилтон - Богата наследница је ни мање ни више него - клептоман! Према тврдњи њенг бившег телохранитеља, старлета је на једној журци од њега затражила да узме нечије ципеле, и однесе их у аутомобил.
- Много су јој се допале. Углавном је крала све што није захефтано за под или зид - оштар је био бивши запослени Хилтонове.

Мајли Сајрус - Некада чедна Хана Монтана, а данас разуздана поп звезда, обожава да се слика у ласцивним позама. Њен бивши телохранитељ је изјавио да су забаве у лимузини које Сајрусова прави "тотална перверзија", у којој она интимизира са својим другарицама и налива се шампањцем, као и да све то овековечи фотографијама за личну архиву. Такође је осу паљбу по њеној мајци, за коју је рекао да је безобразна, неваспитана и "превише шефовски настројена".

Линдзи Лохан - Ли Вејвер, некадашњи телохранитељ Лоханове је изјавио: - Чување ње је била права ноћна мора. Сваке ноћи сам се молио да се не убије приликом моје смене. Имала је праву смртну жељу, у себе је уносила енормне количине дроге и алкохола. То никада у животу нисам видео. -Други телохранитељ је за Линдзи рекао да је "најаљкавија особа на свету, која у року од 10 минута луксузну хотелску собу претвори у свињац".

Никол Ричи: - Пре него што се удала за Џоела Медена и добила двоје деце, Никол је била права разуздана девојка. По сведочењу телохранитеља, Ричијева је патила од два порока: шопинга и секса.
- Умела је да потроши пар хиљада долара на један пар фармерки, и била је опседнута сексом, нарочито слањем најразличитијих порука перверзне садржине - рекао је бивши запослени.

Анђелина Џоли - После сваке свађе са Бредом, Анђелина је бацала ножеве који су се забијали по зидовима - исповедио се новинарима њен несрећни телохранитељ. Нарочито су је излуђивали позиви Бредове бивше супруге, Џенифер Анистон, када је по кући летело све: од ваза до телевизора.
Такође јој нису били страни хирови попут слања телохранитеља да јој у 4 ујутру донесе хамбургер и кока-колу.

Бритни Спирс - Када је њен отац као телохранитеља унајмио Тсура Адатоа, бивши члан израелског Мосада није ни сањао шта га чека са поп звездом. - Годину дана је живела на ћуретини и ред булу. Затим ме је сексуално нападала, шетала гола и додиривала се преда мном, инсистирајући да имамо односе. Када бих одбијао, окретала би се наркотицима - пожалио се телохранитељ

Коментари / 0

Оставите коментар